събота, 7 септември 2019 г.

Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена и удържат езера чрез уговоряне...

fx345 написа:

Кога ще бъдат наказани играчите, които събират знамена и удържат езера чрез уговоряне с други играчи в играта "My Lands: Black Gem Hunting"?

Наскоро намерих подземно езеро, което се пазело за друг играч... Без да знам това го превзех, езерото се срутило и после ни срутиха клановите замъци... И всичко това заради КОРУПЦИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ в българските сървъри... Докога ще търпим това издевателство - да не може да играем нормално??? Докога ще си затваряме очите, че всичко е наред, когато нищо не е наред???

Да си признаем греховете!!! Има ли някой, който да е събрал и един комплект знамена без да се уговарял с някого??? Има ли някой, който едно езеро да е удържал без да се уговаря с някого или аз съм първият??? Признайте си греховете и ще ви олекне... Всичките ми артефакти от турнирите за знамена са получени с измама - вземете ги всичките от Администрацията!!! Подлъгах се по нечестието на абсолютно всички, които познавам, за да намажа и аз нещо в турнирите... Моля Ви, Админи, отървете ни от тази КОРУПЦИЯ и да започнем да играем без фиктивни войни с други кланове, без да се съобразяваме кое езеро за кого било и без да питаме коя руина може да бием в територията на ВЛАСТИМАЩИТЕ КОРУМПИРАНИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ШЕМЕТИ В СЪРВЪРИТЕ... Писна ми от всичко и от всички... ПРОМЯТА ЗАПОЧВА ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС!!! КАЖИ ТВЪРДО НЕ НА КОРУПЦИЯТА И СЕ ОТЪРВИ ОТ ЛЪЖАТА!!!

+

kyky1 написа:

време е вече да има и съюз на чесните

+

fx345 написа:

В Русия трябва да научат какво се върши в българските сървъри - явно всичко е оставено на самотек... На моя развален руски ще спретна едно писмо, но ще хвърчат глави - на държащите този вертеп... Но искам да се уверя, че нищо няма да се случи за пореден път...

+

fx345 написа:

Моля да ми помогнете, ако знаете руски език добре, защото аз съм зле с падежите!

Част от писмото ми:

Уважаеми Създатели на "My Lands", с прискърбие трябва да Ви съобщя, че с всяка изминала година играта в българските сървъри се скапва все повече и това се дължи не на Вас, а на "изобретателни" играчи, които са намерили начин да крадат от Вас всякакъв игрови инвентар без да плащат абсолютно нищо за него... Турнирите са се превърнали в средство за извличане на печалба от най-големите измамници, които неуморно кроят планове как да се сдобият с кралски доспехи на минимална цена - няколко часа търчане насам-натам във фиктивни войни... Не е чудно, че играта е на загуба и често се появяват руини с 0 черни перли, а обикновено има по 1 черна перла във всички руини, колкото да не е без хич... Много играчи се отказват да играят в българските сървъри, когато разберат, че в чуждите сървъри в руините има много повече черни перли - вече има колонии от българи в американския сървър например, които не се съмнявайте, че ще внесат порочните практики от нашите сървъри и там, ще изгонят американците и ще скапят играта като при нас... Не се сърдете на някой друг, а на себе си, когато американските долари секнат и на вратата Ви почукат сметките за поддръжка на сървърите - все някой трябва да плати за кралските доспехи, но сами се досещате, че няма да са ползвателите им, а някой друг... Послушайте моя приятелски съвет и в най-скоро време уволнете всички Админи в българските сървъри, назначете свестни хора, които да се водят от Морала и да следят за Реда, Законността и Справедливостта, за да не плачете после на моето рамо - днес не е късно да спрете разрухата от поголовната корупция от главите на някои играчи в българските сървъри, но утре ще е късно...

+

STREPSILS написа:

fx345 Ти колко пари си вкарал в играта? Като ти гледам приказките за перли в руините и възмущението ти че са малко не вярвам повче от 5 смс да имаш изпратени. Ако искаш мога да ти кажа къде е списъка с вкараните пари и да направим по един скрийншот на плащанията. Играта е на правена за да изкара пари за създателите и. На турнир тези корумпираните дали ще събират или не за да си пуснат проучвателите 99 перли премиум 199 ускорение. Шанс за намиране 200 ускорение от турнира 200 да не забравим че като се понапълни с малки се пуска и чистене 300 перли и каква стана калкулацията? 998 пели на турнир за знамена. Ти последно кога вкара 998 пели по турнир че изявяваш претенции? За езерото за което говориш се скри като мишка. Колко си наясно с корупцията като ти гледам думите. Но някак си корупцията я загърби след като видя че въпросното езеро е в корупционната територия на играч с които вашия клан има подписан мирен договор и знаеш че не може да те нападне. По правилата на играта не виждам да трябва да се пазаря с когото и да било от клана ви какво да бутна в замъците. По същите правила не виждам да има забрана да помагам с езерата на съклановец. Точно за това няма да подпиша мирен договор с никого повече че някой случайно като намери езеро до столицата ми да мога да си го вземам направо а не да питам защо го е взел а той да си мълчи кротко докато изтече. Ако всички играчи чакаха играта да им даде перли че да си купят кралския от руини отдавна перлите в руините ще са 0. Имаше времена когато и на аукциона нямаше по голям лот от 30 перли нито едно солено езеро по картата а 7-цата беше илюзия а граала мит. За това че с вас и без вас в играта няма да стане нито по богата нито по бедна. Нито за корупционните играчите нито за администрацията.

+

fx345 написа:

Писмото продължава:

Опитват се да ме убедят, скъпи Създатели, че това колективно събиране на знамена и езера за определен фаворит било "отборна игра", която се практикувала във всички сървъри, включително и в руските. Тази "взаимно-спомагателна каса" се случва по следния начин: в определен турнир щастливецът, избран да събере 100-150 комплекта знамена и да удържи 50-80 подземни езера, за да вземе кралските доспехи, напуска клана, но продължава да се ползва с всички права като член на клана - светкат му се градове със знамена, отварят му се порти, за да може да си вземе безпроблемно каквото знаме може да докопа, а с езерата предварително се е разположил по цялата карта във външнни владения и само чака да му светнат къде е открито ново, за да го вземе той... Право да играят в турнирите имат всички, но право да събират много комплекти и да удържат много езера - малцина, защото черните станции в малките кланове слухтят и докладват на големите кой какви знамена има, с каква защита е и къде е намерено случайно някое езеро, за да попадне в ръцете на "когото трябва"... Това е тъжната истина... Някой незнаещ за цялата тази огромна машинация може да довлече куп беди на своя клан - както стана с моя милост, който намери първото си подземно езеро, свободно, завзе го с 10 наемника и не се надяваше, че ще го удържи, защото то не се затваря и трябва силна армия за удържането му... Но по някакво стечение на обстоятелствата езерото се срутило и аз съм го удържал - за зла врага то се оказа фатално за един от фаворитите и той за малко изпусна кралските доспехи... От клана му са побеснели, че съм провалил тяхната грандиозна операция и че пипам от езерата за "богоизбраните", затова ми пратиха "изкупител на души", да ме линчува здраво, но като не успя да ме хване без гащи и да ме ***, се отправи към клановите ни замъци, поразруши това-онова и сега "ощетените" от моято вероломна постъпка да удържа едно подземно езеро в разрез с приетия на Интернационала на мафиотите Кодекс на Хаоса, защитаващ само и единствено сеещите Хаос и жънещи от плодовете му, искат за тяхна радост и за моя печал да ме изгонят от клана и всички да знаят, че НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ПИПА ЕЗЕРАТА НА БОГОИЗБРАНИТЕ... БАСТА!!!

+

fx345 написа:

STREPSILS, аз не съм налял много пари в играта, но все пак съм дал нещо. Въпросът е принципен - след като Създателите не са направили опция съклановци и съюзници да си разменят знамена, значи целта на турнирите не е да се прави алъш-вериш, а да се раздвижи играта. Мисля, че не е често един да се блъска да събира знамена като шпионира, бие се по честен начин с другите, за да вземе някое знаме, а друг с машинации да си набява по няколко комплекта и без проблем да бие честините труженици и да взима най-хубавите награди! Това е игра, но проблемът е, че нечестните тук са същите и в живота - те прехвърлят своя манталитет върху всичко в играта... За езерото се извиних - допуснах грешка, полакомих се и мислех, че някоя ще го вземе от мен и няма да е голем проблем... Извиних се, поех ангажименти да не пипам повече нищо в територията на играча /знаеш кой е той/, но след 1 седмица се появява "изкупителят на души" и започва да ме дебне, после без никакви обяснения разрушава сгради от клановите ни замъци и /накрая/ обяснил на Старейшината, че руши заради моетно нахалство... Предложиха ми да напусна доброволно, но аз отказах - искам да видя и нашият клан ли е марионетка в ръцете на същите играчи... Вчера изгониха друг играч без никакво гласуване - и той завалията пипал езеро, ядосали му се като на мен и го изгониха... Уж сме демократичен клан, а решенията не ги взимат играчите му, а се спускат от друго място...

+

dikamibb написа:

[Задава същите въпроси като fx345, цитирайки цялото му първо мнение.]

+

fx345 написа:

Понеже "изкупителят на души" не може да разбере напълно цялата логика, ще му помогна с малко музика от филма "Кодът на Да Винчи" /музиката е на Ханс Цимер/:

https://www.youtube.com/watch?v=u5FyRZbqfeM

Да си припомни сцената от филма, в която наемният убиец от "OPUS DEI" се самобичува пред Разпятието... Дан Браун иска да ни каже, че Разпятието изкупува само НЕСМЪРТНИТЕ грехове, но за СМЪРТНИТЕ грехове няма Изкупител и наказанието е на всеки един гръб, бил той и чист като сълза в нечии очи, представен от албинос във филма... :) Христос не изкупва целия свят, а само този на избраните!

+

pako3 написа:

Абе какво говорите. Не ви разбирам. кой не трябва да помага на другия. Ами развивайте се сами. Седите и чакате ресурс от клана. Войни правите, пък като ви ударят плачете като вдовици. Нали за това са клановете, съюзите между клановете. Оставете кинтите. Чисто в правилата на играта. Аз си бих шута един път, щото не оцелея в мелачката. Може и пак да го направя. Не свършва света. Вие за корупция говорите. Просто не се чувате какво говорите. Всички сме поставени в едни условия. Без изключение. Едни са се развили по добре - щото са по умни и амбициозни, а други, като мен са по айляк. Айде нема нужда.

+

AksasS написа:

Аз лично, чувствайки се като една богоизбрана, чието запазено подземно езеро простосмъртните са отнели и безнаказано са удържали, мога да ти кажа : Момче, ти в кой научнофантастичен свят живееш? Какви претенции изобщо имаш, за чужда територия? Терените на които ние играем сме си ги отвоювали! Ти вземаш в този конкретен случай, нещо от съюзника/намиращо се на негова територия, знаейки това,нали?! Елементарно е до безобразие!

+

fx345 написа:

pako3, аз не преча на никого да помага на другите - като иска да си светка езерата, които е намерил, на друг, но съм против това да обявява едно езеро за свое без да го притежава дефакто и да трябва да се съобразяваме, че било на някого си... Въпросът е принципен - не може да се помага на едни, а да се вреди на други! Лъжесвидетелстването е грях, подкупите и др. злоумишлени действия с цел изкривяване и укриване на истината - също! Аз искам 1 подземно езеро, но някой е решил, че 100 човека няма да имат по 1 подземно езеро, а 1 човек ще има 100 подземни езера, за да спечели кралски доспехи... Не знам на какъв език да го обясня вече, но и в Библията даже пише, че Господ наказал цар Соломон затова, че имал цял харем жени, а взел едзничката жена на Урия и го пратил на смърт... Вие се опитвате да ми докажете, че трябва да защитаваме олигарсите, а на пролетариите да им е**м майката... Промили са Ви здраво мозъците... Трябва да се борим за правата си, защото ни ограбват едни с цел да се харесат на други и да затвърдят властта си над трети!!! Разберете, че войната е повсеместна и с падането на един единствен принцип като честността рухва цялата система, основаваща се на Морала!!!

+

spartak671 написа:

Стига сте се джафкали за глупости. Тази игра е проекция на реалността в която така или иначе живеем. Силните (или тези с парите) определят правилата. Така е било, така е, така и ще бъде.

Ако някой има различно мнение - нека направи армия, нека изгради име с което да бъде уважаван и да заповяда да предяви претенциите си.

Очертава се далеч по-голям проблем за тази игра от уговарянето на каквото и да било в нея. След малко повече от година няма да работи на нито един браузър, защото flash-ът на който е написана ще бъде забранен. Далеч по-резонно е да попитате кога, дали или изобщо създателите планират нов клиент, защото ... този дори не искам да коментирам какво прави и с изключително мощни машини.

+

stan8 написа:

Лакомията Ви не свърши на това нещастно кланче Shadows, крихте се зад съюза с нас и ползвахте облагите и да не ви бием, но всичко свърши. Обещавам Ви го и Ви подкарвам по домова книга... Колумб, Аксас и Стрепса ще ви се видят като ангелчета в сравнение с мен, симпатяги смешни :)

+

fx345 написа:

AksasS, съжалявам за твоето езеро - трябваше да ти намеря едно за 300 перли и да се приключи тази история, но Стрепсилс ми обясни, че територията на сървъра е поделена между фаворитите за кралските доспехи и ако случайното езеро се беше паднало в чуждата територия, трябваше още N-пъти да давам по 300 перли, за да се падне във Ваша територия, за да си го вземете без сътресения... Просто играта страшно сте я усложнили уж да я направите по-лесна за Вас, но така я правите по-трудна за всички останали... Не знам Вие, Богоизбраните, в кой свят живеете, но определено не сте обявили на някакво видно място кой коя територия притежава /поне аз не знам за такава карта, която да съм видял с очите си/ - това също е под въпрос, кой освен Вас знае коя земя на кого принадлежи... Искат да се махам от земята, която е във владенията на покойната Фаленка - тя вече не играе, но някой по същите подмолни Ваши договорености й е взел акаунта и сега вместо да я няма въобще на тази територия, както и Бог знае още колко такива мъртви души, с които играете като мултита - Стрепсилс прекрасно знае колко са точно в неговия район, защото е обяснявал надълго и нашироко на друг играч, който за съжаление не е запазил копие от кореспонденцията, но се е хванал за главата и с две ръце ме подкрепя да се изкорени корупцията, та вместо сега да е свободна територия, зоната на Фаленка се завзе от новия играч и той прекрати всички съюзи, дума не обелва и ни точи балтията... Добрата Фаленка я няма, но тук е лошият fx345 - той знае много да говори, не иска да търпи, мълчи и дава, затова ще яде големия ч**... Май научната фантастика е в садо-мазо окраска...

+

fx345 написа:

spartak671, разработили са нова военно-икономическа стратегия, но цените са зашеметяващи - стигат до 220 евро за пакет с инвентар... Всичко е почти като тук, с турнири и т. н. , но графиката е много тежка и без двуядрен процер въобще не може да се подкара, а даже и 4-ядрен се задъхва с клиента, иначе браузерната версия е по-лека... Но преводите на играта от руския оригинал са пълни с неточности и само играещите в оригиналния вариант може да разберат за какво става дума - например Valor-точките е трябвало да са Valour-точки, но някой е забравил на английски една буква и се получава напълно неясно ново име, а не доблест-точки...

Но не вярвам тази игра, а и новата да ги оставят без браузерна версия - както старите DOS-програми имат клиент и могат да се подкарат на по-нови машини, така и тези "динозаври" ще ги подкарват по някакъв начин.

+

AksasS написа:

Извинявай, но аз лично не си спомням някой да те е карал да теглиш езера или да ти е искал езера, поправи ме ако греша. Схемата пак казвам е проста до безобразие, тези дето дават езера, получават такива, като им дойде реда. Та тези държащи споменатите 50/80 езера, същите те са дали толкова езера през месеците/годините, за да стигнат тези бройки на даден турнир. Основните кланове в играта се знаят/играчите им са развити, те сами са се развили и поради точно този научнофантастичен факт, имат претенции. Дават и получават в замяна! Развий се, противопостави се, никой няма да реве от нас по форумите. Тогава с кеф ще те бия! Приключвам диалога, оставям те да си помислиш хубаво колко си прав!

+

fx345 написа:

stan8, разбирам, че ставате неспокоен - колко артефакти сте получилри чрез измама? 50, 100, 200?! Аз ли съм лакомник - с моите 10-ина артефакти в двата сървъра?! Надявам се по-скоро от Русия да решат този спор - дори да дръпнат шалтера на всички ни... Тогава дано се освестим и да излезем от света на нулите и единиците... Но някои явно ще останат при тях - с една 0 на врата като воденичен камък и една 1 отзад, като знаете какво... :) Изкарайте си яда на мен, защо искате да наказвате лоялните към Вас играчи от клана, които Ви се кланят като на богове и Ви правят теманета доземи...

+

stan8 написа:

Никой нищо не иска от теб, ти просто се изживяваш като дървения философ на сървъра. Не знаеш даже коя е истинската Фаленка, а това че един млад човек в разцвета на силите си си е отишъл от тоя свят, не ти прави чест да го споменаваш даже.....млъквай и стига си ревал...кога и на кого си дал едно знаме, да не говорим за подземно езеро, което за теб си е нещо голямо и недостижимо явно....пак казвам, бой ще ядете и на ставане и на лягане ревльовци такива

+

fx345

AksasS, аз разбирам, че сте дали, за да получите, но какво ви пречеше да ми вземете езерото с 10 наемника - все някой за 6-7 часа ще помогне да го отвоюва от мен, след като не съм бил на линия /доколкото знам няма как да върна - само друг може да го вземе от мен, поне така четох в Енциклопедията/. Вие, обаче, искате да ме отучите дори да си помислям да пипам езера вбъдеще - защото всичко около мен е на варварите, в радиус от 5-6 кланови квадранта... Никой не ме е молил да върна езерото като дам 300 перли за ново, да, но ми беше терсене - така ме подгряхте, че ушите ми запищяха... Искате да дадете сигнал и на другите да прекратят съпротивата срещу Хаоса - затова ми пратихте "изкупител на души" и така наскачахте на моята тема да ревете с пълно гърло, че съм луд, който не разбира ЕЛЕМЕНТАРНИ неща...

+

stan8 написа:

Не съм неспокоен, даже не ми пука за драсканиците ти. Артефактите ми какви и колко са съм ги взел благодарение на приятелите ми в Хаос Паладин и Варвари, каквито ти едва ли ще имаш някога. Продължавай да чакаш помощ от Големия руски брат :) Типично българче си явно, вместо да играеш и да се бориш, чакаш някой от вън да дойде и да те оправи. Боя за вашия клан си остава колкото и да драскаш още, дори и да те изгонят от клана.

+

fx345 написа:

stan8, искате да си продължавате Вашите игрички, но няма да стане... Аз Ви го обещавам - дори лично ще говоря с Путин, ако трябва, за да помогне в разрешаването на този съществен проблем... Още веднъж ще бъдем освободени от Русия - този път като ни дръпнат шалтера... По-добре се покайте до един или всичките ще играете казачок с дяволите в ада...

+

fx345 написа:

stan8, значи си признавате, че с уговорки сте събирали комплекти знамена и сте удържали езера... Нека станем двама, па макар и от различни страни на медала - Вие се гордеете с лъжите и измамите си, а аз се срамувам от тях... Ще дойдат и още - нека имат малко доблест поне и ще си кажат, че имат приятели, които са им дали знамена, езера, дяволия, за да могат да виреят в този огледален на реалността ни свят и далаверка да има, на всичко са готови, даже на война с двукратните си освободители да отидат, безропотно като стадо говеда...

+

stan8 написа:

За втори път ти казвам, нищо не искам нито от теб, нито от който и да е от клана ти. Ние си имаме нашата игра-мъжка, с цената на много изгубено време, много вкарани перли и естествено-много набити ревльовци :) :)

Вашата явно не е такава, оправяйте се както искате от тук на там....пишете на Путин, на държавния секретар на Руската федерация, на министъра на отбраната на Русия, на шефа на администрацията на Путин... хич не ми дреме :)

+

AksasS написа:

А разбираш ли ги тези елементарни неща в крайна сметка, на никого не му стана ясно. Няма човек, които да е получил терен на готово. Два пъти се местих и играх в чужди терени съобразявайки се с титулярите, преди да се докажа и да заслужа свой собствен такъв, които м/у ми се наложи да разчиствам сама!

Подземните не бяха мои/солените и знамената също., дори руините които биех. Те бяха на титуляра и аз се съобразявах с него!

Всички гореспоменати богове сме минали през това. Играта дава равен старт на всички ни. Това какво правим от там на сетне, за да стане играчи от нас, за да създадем едни акаунти боеспособни/противопоставящи се на конкурентните такива, зависи от нас самите, не от Путин или когото и да е било друг. Та, приятно ми беше да си почешем клавиатурите, но приключвам с изявленията до тук!

+

stan8 написа:

Браво Аксас, истински отговор от жена, която е повече мъж от всеки ревльо в БГ сървара ;)

+

fx345 написа:

AksasS, а с какво право създавате нови правила и чрез уговорки си играете Вашите игрички? Ще дам един ЕЛЕМЕНТАРЕН пример от реалния живот, след което ще се върна към играта. Например парламенталната демокрация е устроена така, че във всеки район се избират определен брой депутати от всяка партия, които са избрани от своите избиратели да ги представляват. Но идва някой слуга и казва на слугите да не се водят от волята на господарите си и последните да вървят на ма*ната си, обявава се за господар и каквото той реши - това е, всички гласуват каквото той каже... Същото е и тук, но нека обясня все пак - Създателите на играта не са разрешили да се разменят свободно знамена между приятели, но Вие създавате нови правила - чрез фиктивна война може да се трупат всякакви блага, без да се дават пари за "глупости", хакнали сте играта и сега ни карате и нас да играем по Вашите правила... Защото сте били "богоизбрани" - но забравяте, че Създателите на играта са истинските законотворци, а Вие сте потребители като всички останали... Трябва да натиснете политиците да спрат да Ви лъжат, а не Вие да лъжете, защото сте нямали пари да играете така, както искате... Аз нямам пари, но не искам да играя по Вашите правила, затова сега пиша писмо до Русия и ще моля Създателите на играта да разрешат свободната размяна на знамена, езера и всичко, да се направи един пазар, с една дума тази военно-икономическа стратегия да се превърне в мирна такава, защото така желаят мнозинството и са я направили такава... Да се обърнат оръжията на палешници - всички артефакти да са с мирна цел и да няма нужда от войни... Така всички ще заживеем в една идилия и най-големите войнолюбци ще изяждат клавиатурата от яд, че не са се покаяли преди мандалото да хлопне... :)

+

Columb написа:

Пич не намесвай ФАЛЕНКА..........АЗ ДРУГО НЯМА ДА КАЖА!

+

AksasS написа:

Верно ми писна от тебе :)

Ми можем, правим го, оплачи се ако искаш и на арменският поп!

Бегай играй некоя ферма във фб и не се занимавай с „Богове„ и „ Изкупители"

P.S. Граматиката не е случайна!

+

stan8 написа:

Пиши на който искаш, това е изконното ти право на типичен български ревльо.

Само не намесвай хора, които не са между нас и са били повече мъже, отколкото си ти.

+

fx345 написа:

Благодаря Ви за участието в дискусията. :) И Имперска Япония не е вярвала, че ще бъде победена, и Хитлеристка Германия, и Италия на Мусолини - всички са пеели песента "Рим, Берлин и Токио - единни във борбата Нов ред ще да турят те навсяде по Земята...", но видяхте какво стана... Така и сега силните се кикотят на фантазьора fx345, но утре ще си говорим пак... Съединението прави Силата! Ще помоля Създателите на играта да направят нов артефакт за 1 трилион черни перли - с негова помощ играта ще може да се връща в зората си и всички свръхтехнологични герои да се оказват по дърветата с препаски... Ще се надявам все някой да го купи и да отмие срама от нас - като не може да се покаем, поне да върнем времето назад и да не ни е имало въобще...

+

stan8 написа:

Аре, бегай да легаш, че верно ни разсмя симпатяго :)

+

IvayloCherkezov написа:

мале пич какво пушиш дай насам :)

+

IvayloCherkezov написа:

ти сезирай админите аз ше сезирам психиатричните отделения в страната да знаеш :)

+

stan8 написа:

:)

+

AksasS написа:
[Цитира мнението на IvayloCherkezov: "ти сезирай админите аз ше сезирам психиатричните отделения в страната да знаеш :)"]

fx345, ето ти админ, разговаряй с него за проблемите в играта. Но за психичните такива не мое ти помогне да знаеш! :)

+

fx345 написа:

IvayloCherkezov, страхувам се, че една доза истина ще е фатална за Вас... Ще Ви бият шута от "царството на лъжите", пардон на мечтите, и артефакт от турнирите ще видите само през крив макарон... :)

+

fx345 написа:

Няма какво да ги търся, директно ще моля Създателите да ги уволнят като корумпирани и да назначат нови, които да си вършат СЪВЕСТНО задълженията!!!

+

stan8 написа:

Не се разсейвай с Черкезов, ами се съсредоточи в писането руснаците да закриват БГсървъра :)

+

AksasS написа:

Черкезов, корумпиран, лош човек такъв, как може такова отношение не сериозно към „простосмъртните„, не те е срам! :) :)

Ти си на ред, като се обаждаш така :) :) :)

+

IvayloCherkezov написа:

фхшщ3466672 няма се плашиш знам че отгоре ти говорят …..и гласовете по някога не спират, но с правилната доза биодеазепини и антидепресанти всичко се лекува... колкото по-скоро се обърнеш към специалист толкова по-добре за теб, за форума и за околните и спри да пиеш вода от две различни чаши че става мазало :)

+

fx345 написа:

Нали знаете - нивата има нужда от мотика, а не само от молитва... Сега е времето да си кажете културно растение ли сте или плевел... Нали знаете - плевелите се изкореняват и се хвърлят в огън негасим, за да излезе от тях всичката проклетия и да отиде в устата на дявола, който ще бъде окован за 1000 години... А житото се събира и се дава на гладните и жадните, за да имат сила да държат окован дявола през тия 1000 години... FireXtraordinary3-4-5 е моето име...

+

IvayloCherkezov написа:

а тука ше ма извиняваш нема такъв ковач де да кове за 1000 години коването е 8 часа

+

AksasS написа:

Започвам да се плаша сериозно за психичното ти здраве вече, честно!

А вземи се успокой вече. ;)

+

stan8 написа:

Мило дете, моля те не пуши трева преди да седнеш на компа, сипи си една ракия за добро настроение :)

+

fx345 написа:

AksasS, и аз за Вашето - какво прави едно мило момиче по цели години в такава една стратегия, за да си отвоюва територия... И се досещам какво - шляпа се здраво да не е мила, защото добрите нямат шанс в царството на злите... Явно Ви харесва повече да сте мъж, а не жена - остава ви да си ударите някоя друга инжекция тестостерон и ще влезете бързо в света на мъжете, но Ви предупреждавам да не заревете после, че не искате да играете компютърни игри, а искате други неща...

+

stan8 написа:


Ти явно си пълен бастун, недоносче недоклатено...драскач скапан

+

stan8 написа:

Ще ви гърбя денонощно, само затова че си позволи да обиждаш достоен играч

+

AksasS написа:

Хахаха, искренно ме разсмя признавам, остава да ми обясниш, че мястото на жената е в кухнята и вече ще те призная!

Не забравяй, че в кухнята стоят ножовете само :)

Под понятието мъж на място само не знам дали, ревлю по форумите намира място - някак си не ми се вижда да се класираш.

Да, не съм мила, особено към такива като теб, няма и да бъда.

Да ти обясня ли защо?!

Защото, уважението трябва първо да се заслужи!

И дявола да ме вземе дано за 1000 години! :) :) :) devil face

+

fx345 написа:

stan8, само домашна ракия и домашно вино пия, друго не, защото е менте. И само домашен тютюн пуша, другото е смлени дръжки от тютюневи листа и други дръжки, а откакто "Булгартабак" беше препродаден 3-4 пъти вече няма български цигари, всичко качествено е за износ, а от най-ниското качество се внася за родния пазар... Само глупаците пушат цигари с една дума... Аз не съм от тях, нито от глупаците, които пият менте... Обичам да ям грозде, сливи, круши, ябълки - зрели и сушени... Не съм конкуренция - пийте по две от Вашето и се надявам да изпушите и по две от Вашите... Дано настроението Ви се подобри и разберете, че нищо не правя за моя кеф, но за Ваше душеспасение - всички ще бъдем съдени един ден защо не променихме света както искахме, а оставихме светът да ни промени нас и се превърнахме в чудовища...

+

stan8 написа:

Ти си болен мозък, яж каквото ти е насърце...но ти обещавам едно...скоро ще ви откажа от играта целия ви клан

Спирам до тук с вас, а ти продължавай да умуваш по форумите, сладур :)

+

fx345 написа:

stan8, кого съм обидил? Че наричам Админите на българските сървъри корумпирани?! Това е констатация - ако не бяха, играта нямаше да е пред закриване, всички бягат оттук през глава в другите сървъри... Е, останали са няколко фена на корупцията, които обожават да са дяволи и са скокнали сами в огнената геена да са 1000 години с дявола... Само не знаят, че 1000 години всъщност не са 1000 години, а Библейски термин за продължителността на един Ден... Тук сте се събрали една камара атеисти, които вярвате в дявола, но никак в Бога...

+

fx345 написа:

stan8, явно болният мозък си ти... Какво са ти направили другите съклановци, че ще наказваш тях заради моите ФИЛОСОФСКИ възгледи... Май искаш да го играеш Светата Инквизиция... Бесней докато можеш - после ще ти теглим едно кръстче отгоре и ще забравим за теб и всички дяволи в този свят... Само 1 трилион черни перли и малко добра воля от страна на Създателите трябват...

+

AksasS написа:

Еуементарно е тва, драги ми Уотсън...

А се беф настроила да си похортуваме за онайзи, Вирджиния Улф и за Оруандо, ма он ми вика, че имало причинно-следствена връзка и не моело така тя кат'е кифуа да пише за Фиуософията, щото не разбирала от Уогика и Оруандо много се прераждал, ама Козирог ли е, Овен ли е, ни ги ръзбирам аз тез работи.

Най обичам хора, дето мислят логично с десетки ходове напред. Съвсем лесно е да ги изненадам с нещо напълно неочаквано и нелогично.

+

stan8 написа:

[Цитира fx345: "AksasS, и аз за Вашето - какво прави едно мило момиче по цели години в такава една стратегия, за да си отвоюва територия... И се досещам какво - шляпа се здраво да не е мила, защото добрите нямат шанс в царството на злите... Явно Ви харесва повече да сте мъж, а не жена - остава ви да си ударите някоя друга инжекция тестостерон и ще влезете бързо в света на мъжете, но Ви предупреждавам да не заревете после, че не искате да играете компютърни игри, а искате други неща..."]

Това не е ли обида към играч, когото нито знаеш, нито познаваш.

Спри с мрънкането вече и си понесете поне това което съм ви приготвил за в бъдеще като мъже.

Стройте по два храма, местете се...правете каквото знаете...ще дойда за всеки един от клана ви, обещавам ви го!

+

IvayloCherkezov написа:

Най-общо атеизмът е отсъствието на вяра, че съществуват някакви божества. Което изключва и дявола няма как атеиста да вярва в нещо нематериално... по-лошото от атеиста е обаче такива кат тебе който цитират и използват библейски текстове за собствени облаги и в същото време нарушаващи всекидневно "законите " на вярата си .. аз не се числя за вярващ защото не мога да си го позволя да спазвам каноните както трябва, но твоето е си е направо богохулство

+

fx345 написа:

AksasS, за жените е по-лесно да готвят, защото хиляди години са го правили, но с еманципацията на жените и феминизацията на мъжете ролите се измениха доста, да не кажа, че се размениха почти. Вече и мъжете могат да правят много неща, които са били предимно женска работа в миналото. И Слава Богу, защото има страшно некадърни готвачки... Но няма как освен чрез сурогатните майки жените да спрат да раждат деца и затова си имат определена роля в едно семейство, колкото и да не им харесва на някои жени... Доколкото разбирам сте амазонка, която не позволява на мъжете да я правят мила и нежна, затова е надянала една свирепа маска и сърдито ги наблюдава през дупките на очите... Жените могат да си позволят този лукс да живеят без се*с, за разлика от мъжете, които не могат и затова са изнамерили начини да заблуждават мозъка си... Наблюденията Ви за моя милост са верни - предлагането и търсенето не могат да се засекат - търся нещо, което го няма, и предлагам нещо, което не се търси...

+

AksasS написа:

[Цитира fx345: "stan8, явно болният мозък си ти... Какво са ти направили другите съклановци, че ще наказваш тях заради моите ФИЛОСОФСКИ възгледи... Май искаш да го играеш Светата Инквизиция... Бесней докато можеш - после ще ти теглим едно кръстче отгоре и ще забравим за теб и всички дяволи в този свят... Само 1 трилион черни перли и малко добра воля от страна на Създателите трябват...“]

Щом казваш...

Съвсем незлобно, най-забавно ми е било, когато срещнат от нета човек се опитва да говори за философия. Не за друго, ами се чудя дали да пърхам с мигли или да го тресна и като ядосания Витгенщайн да изкрещя: "Не разбрахте ли, че няма такова нещо като философски въпрос?"

Не ти е силата във философията, повярвай ми, ограничавай се до поп психология, зодии, може и прераждане :)

+

stan8 написа:

Прекалено много си объркал реалния живот с играта, но боя се е бой и на двете места :)

Забърка Аксас в простотиите си и недоклатените си размисли за Господ, Дявола и My lands, аз това не го прощавам.

Скоро ще го разбереш и ти и клана ти и следващите кланове, в които ще опиташ да се скриеш.

Може и да съм болен мозък, но мозъка си е мой, колкото и да боледува :)

+

fx345 написа:

AksasS, благодаря за мнението Ви. Поради липса на философи се изявявам аз - може би съм най-известният български философ на нашето време. Наскоро направих запитване до БАН могат ли да ми съдействат да се преведат трудовете ми на повече чужди езици, защото например обяснявам на арабите, че Бог не иска обрязване на краекожия на пе*иси и кли*ори, а обрязването на Авраам е да се откаже от идолите на баща си... В САЩ например са луднали по обрязването, защото това е "голям удар" - повече се*с без проблем, но не им казват, че се влошава качеството му, т. е. количество за сметка на качество... Та така, да не Ви занимавам с хилядите лъжи в Исляма, прегърнати от атеистите в САЩ... Дяволът е идол и като всички идоли е добре приет сред всички идолопоклонници - вярващи, атеисти, всякакви...

+

fx345 написа:

stan8, значи да се надявам светкавица да удари нета ти или компютърът ти да прегрее и да избуши... Или да мечтая по-смело без угризения на съвестта?!

+

AksasS написа:

Аз къорав факт не видях в писанuята на самото съвършенство, ама неисе! Само твърденuя, засягащи неговата особа. И понеже съм картезuaнски тип, без доказателства няма начин да повярвам. А ти, млади момко, би ли споделил в кои точно университет придоби степен? Инак писанuята ти много олекват, много! Истинсkи ерудит, уверен в себе си и знанuята си, не ходи да крещи по мегдана. Все се сещам за Бранислав Нушич и "имам нови буки", не знам защо.

+

fx345 написа:

Да не се занимаваме с други теми - целта на тази тема е да се покаят грешници и да им олекне - на тях и на мен... Естествено само с едно покаяние на думи няма да се мине, трябва и покаяние на дело, затова да се борим срещу корупцията във всичките й измерения! Кой съм, какъв съм, що съм - ако Ви е дадено, ще разберете, ако не, здраве да е! :)

+

AksasS написа:

Иначе философията, според уикипедия означава любов/обич към мъдростта. А мъдростта сама по себе си е проницателност и умение да предвиждаш нещата на база общи, незначителни, но конкретни показатели... Или иначе казано, не си философ защото, ако беше, нямаше да се занимаваш да пишеш във форума, за да стигнеш до извода, че сме мега зле, а щеше да наблегнеш на опита на мъдреците, относно нашата психология и потребности, а не да губиш часове писане.., за да си оформиш настоящо мнение.

+

fx345 написа:

Нали Христос затова дошъл в земята на мрачната сянка да проповядва само едно - ПОКАЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО БОЖИЕТО ЦАРСТВО НАБЛИЖИ... Тъмнината, ако не отхвърлите, как ще приемете Светлината? Всички "богоизбрани" сте убедени, че няма мрак, а само светлина в българските сървъри на "My Lands"... Нека "простосмъртните" преценят кой крив, кой прав с тази дискусия - тя не е за мен да си изградя мнение, а за тях...

+

AksasS написа:

Както е казал Сократ, човек трябва да се ожени. Ако се ожени щастливо, добре. Ако не, ще стане философ.

Темата вече има нужда от компетентно заключение на специалист с квалификация в определена област на медицината :)

Приятна вечер!

+

fx345 написа:

Хайде, лека нощ на всички! Работа ме чака - трябва да пиша на арабите защо могат да ядат свински шишчета и свински пържоли на фурна, че нещо са се объркали здраво... И на грешниците с глава Антихрист, наричащи се познайте как, трябва доста да пиша, че са оскотели дотолкова, че вече ни приемат, ни предават...

+

alfasod написа:

Толкова пъти съм писъл и псувал админите и те са ме наказвали с бан на чата итн, нишо не става и от играта и от админите. Това е моето мнение, за седем години игра съм разбрал че тази игра е на самотек, демек кво стане това !!!! пишете викайте сърдете се те ви пращат готов отговор и до тук

Но пожелавам успех на инатите :)

+

fx345 написа:

Благодаря Ви за съпричастността. И за доблестта да се борите с корупцията! Евала!

+

fx345 написа:

alfasod, знаете ли руски език? Да помогнете в превода на тази дискусия. Също така не губете надежда, че нищо не може да се промени - ще моля Създателите на "My Lands" да уволнят Админите на българските сървъри, които са наети от тях да си гледат работата, но очевидно не си вършат задълженията да прекратят уговорките между играчите с цел лична изгода чрез водене на фиктивни войни... Всеки лош работник може да бъде освободен от заемания от него щат, ако работодателите му не са доволни от него! Да направим стачка пред Парламента с лозунги "Спасете My Lands от фалша и корупцията!", белким някой загрее, че хората бягат от корупцията през глава, която е навсякъде и във всички дела на корумпираните...

+

fx345 написа:

Току-що писах на Администрацията на "My Lands" с молба да запознаят Създателите на "My Lands" с тази дискусия и с изнесените от мен факти за корупция в особено големи размери в българските сървъри, които заплашват да доведат до просешка тояга всички тях... Ако не получа отговор от Създателите, ще знам, че информацията е укрита от тях от страх да не бъдат уволнени страхуващите се и ще трябва да търся други начини за връзка с тях... Очаквам да бъде наложено информационно затъмнение над темата, защото очите на страха са големи - днес освобождавам два сървъра, утре може да тръгна да освобождавам целия свят... А корумпираните душици имат какво да губят за разлика от некорумпираните - скътали са по някой суджук да си похапват докато затягат коланите и правят другите постници, затова има един лаф за лицемерите: "Наял се е като попско чедо на Задушница през пости..." Вие като искате постете и оставяйте всички езера и знамена на "богоизбраните", които да Ви мачкат като тесто в ръцете си за благодарност, та дано втасате от толкова мая и бой и Ви дойде акъла в главите... Рано или късно ще дойде - по-добре рано отколкото късно! Ако не може да ме намерите на картата, вече съм се преселил в един по-справедлив свят, където няма да имам вземане-даване с такива отрепки като някои от тук коментиращите, които умъртвени от смъртните си грехове, които няма кой да изкупи, се вживяват в ролята на съдници и изкупители на души, заплашват, шантажират, но рано или късно идва и техният ред... На гилотината, на въжето, един откос пред стената и край... Проскрипциите са стари колкото света - без тях няма отърване от корупцията, жалко, но това е положението... Няма да се покаят големите грешници, а искат да се покаят големите наивници - че вярват в Морала и Истината... Но те се изкарват големи моралисти - щели да викат психиатри за мислещите различно от тях, дори Ку-клус-клан за големи ревльовци сформират, само и само да не оживеят и да тръгнат в Пътя... Дяволът си нямал работа според запознати - е*ял децата си денонощно и от зор те са тръгнали да вършат всичките тия дяволии, за да се харесат на своя господар, който наказвал добрите за невършенето на злини и поощрявал добрите във вършенето на злини... Те са радио-управляеми марионетки - нашата война не е срещу плът и кръв, а срещу поднебесните духове на злобата, казва ап. Павел в едно от посланията си... Но понякога е и срещу плът и кръв, когато не може да се изгонят бесовете от тях - затова има в някои развити страни смъртоностна инжекция, електрически стол и други средства за премахване на особено опасни неподдаващи се на никакво превъзпитание уроди, които просто трябва да бъдат тотално заличени от света, за да се спасят от тях и бедните задворници, които и така не им е лесно зад решетките с толкова много гейове...

+

mohabbatman [Мениджър Тех. поддръжка] написа:

Битките между играчите за прехвърляне на знаме или езеро не са нарушение и не са забранени на всеки сървър, включително руски. Ако смятате, че това е корупция, тогава ще трябва да уволните не само администрацията на българския сървър, но и всички останали, както и разработчиците на играта.

Администрацията работи за премахване на мултиплициране, промени ще бъдат въведени в близко бъдеще, но прехвърлянето на знамена и езера не нарушава правилата.

+

fx345 написа:

mohabbatman, явно не четете КАКВО пиша - говоря за УГОВОРЕНИ фиктивни битки за прехвърляне на знамена от едни играчи на други, за да бъде измамена системата, създадена от Създателите!!! Иначе шпионирането на другите и атакуването с цел да си откраднеш като по-силен знаме или езеро явно е позволено от играта - това не го оспорвам. Не го одобрявам, но това е заложено в играта.

+

fx345 написа:

Как става прехвърляне от един съюзник на друг на знаме? Това го знае всеки начинаещ далавераджия в турнира със знамената и няма да издам някаква тайна, ако разкажа с няколко думи. Ваш приятел има знаме, което Ви трябва, а Вие имате знаме, което на него му трябва. Но играта не разрешава размяната на знамена между приятели. Какво правят измамниците? Намират трети измамник като тях, който ще получи по същия начин знаме в бъдеще, за добрината да помогне на двамата да си разменят знамена и да направят комплекти, за да участват в турнирира и да вземат артефакт. Помагачът не трябва да е съюзник с никого от двамата, да не е от съюзен клан и да нападне играча от външно владение, за да може после по-силните играчи с повече звезди да го нападнат на свой ред и да си вземат знамената. За целта, ако играчът е много слаб и не може да преодолее обикновени кули - те се бутат, за да може играчът да открадне знамето и после пак се строят, но поне ще има някакъв артефакт за минимум 1000 перли, което е около 20-25 $ някъде... Първите 100 измамници, най-бързи в далаверите, печелят артефакти, а за по-бавните, които не знаят триковете и добре познатите корупционни практики и тръгнат да търсят знамена, дадат куп перли за увеличаване на шанса да намерят знамена и прочие щуротии ще има утешителна награда - свитък, който да си го бият в главите, та дано им дойде акълът... А измамниците си пеят и си бичат артефакт след артефакт - турнир след турнир те са абонирани за артефакти и мечтаят за кралските доспехи, които са за най-най-най-отададените на далаверите и измамите, "богоизбраните" от Хаос-обществото... Те са откраднали хиляди долари, стотици хиляди долари от Създателите на тази игра - вече на никого явно не му пука дали ще откраднат още нещо, карай да върви, няма оправия с тези хакери, но поне да дават по някой лев за Премиум, ще ги рекетират до дупка с най-различни нововъведения за намаляване на надницата на войската и секването на 5-ци и 6-ци, златни рудници и т. н. А аз мислех петиция в тяхна защита да пиша - да върнат поне предишният брой на руините, че сега всяка липсваща руина е трън в очите им, а преди бяха по-миролюбиви... Всъщност и за нас мисля, за дребните риби...

+

fx345 написа:

Така и така съм почнал, да напиша още за корупцията в българските сървъри... Кога ще бъдат наказани играчите, които получават Премиум за половин година /180 дни/ чрез водене на фиктивни войни със свои приятели? Да, знаете вече отговора - когато дойдат новите Админи, които няма да са безотговорни като старите! Вероятно и Вас са Ви врънкали да врътнете малко фракция за Премиум... Няма сигурно играч, който да не е чувал за тази далавера, но да Ви разкажа повече. Имате наставник за герой и правите отвреме-навреме армия, която Ви вдига звездите - вместо да я засилите към някоя руина или някой кланов замък, Вие решавате да спечелите нещо от фиктивна война. Ще нападнете излишна войска на Ваш приятел някъде, естествено той не Ви е съюзник и може да го нападате - после пак ще станете съюзници като свършите работата, и ще спечелите точки за фракция. Така 20-30 пъти и ето цял Премиум за половин година БЕЗ ПАРИ... Да, сърдят се, че не участвам в тази далавера, казват ми, че не съм в ред, но има много наред, които си бичат куест след куест с уговорки... Да Ви разкажа как 2*-3* ограбват кланов замък - цяла върволица се извървя преди седмица-две по наш кланов замък, а от нашия клан друга върволица отиде да граби друг кланов замък, за да вземат щандарт и по 30 000 наемника... 2 седмици наш кланов замък стои без никаква отбрана - няма външна порта, със срутени магически кули и без абсолютно никаква армия от чудовища, за да могат да се извървят приятелите на неформален лидер в нашия клан, който откакто се появи, дърпа конците и мъти водите - постоянно дирижира като оркестър целия клан да въртят далавери, а на нежелаещите да участват в тях се напомня, че са назадничави, че са фермери, че са страхливци и т. н., и да си изпълнят куестовете с грабеж на кланов замък... Ей, хора, толкова празни кланови замъци има, превземете един за няколко часа, постройте една барака вътре, ако искате, предложете да го ограбват него, а другите също да направят така, защо готов замък искате да го бастисате... Нямаше никаква защита и след 1 седмица вече го бастисват наред - чули за далаверата и търчат към нашите кланови замъци от кол и въже... Това е военноикономическа игра, но се е превърнала в цирк - най-големите маймуни скачат и се въртят като пумпали, а най-големите глупаци им ръкопляскат... Тук е като в забавачница - не знаят а и б, не могат да четат и пишат, но искат да командват парада... И естествено Хаос-мастърите направи ги побъркват от щастие като им разправят какви ЕКСТРИ има тази игра за измамниците - планини от богатства ги очакват, само трябва да им се поклонят доземи... Така са се развратили повечето играещи няколко години, че сега ще ревнат в хор - бан, бан, бан за този ревльо... Те могат да обиждат другите със своето поведение да не зачитат правилата на играта, но другите не могат да ги обиждат като им казват, че са корумпирани отрепки - защото те така казват! Мога и го правя - както казва една от "богоизбраните" по-горе...

+

AksasS написа:

Айде сега със факти!

Говорейки за корупция и ползите, които извличат „богоизбраните„ от играта „безплатно„
http://prikachi.com/images.php?images/45/9643045B.png
http://prikachi.com/images.php?images/41/9643041n.png
http://prikachi.com/images.php?images/46/9643046B.png
http://prikachi.com/images.php?images/42/9643042W.png
http://prikachi.com/images.php?images/47/9643047z.png
http://prikachi.com/images.php?images/43/9643043g.png
Така.., ако всички ние „богоизбраните„ си дадем отчетите, които ти предоставям аз, какво ще излезе ми е интересно?!

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели на "My Lands", надявам се да не Ви е заболяла главата от нашите неуредици... Защото тепърва имам да излагам важна информация, от която ще Ви запищят ушите, но трябва да я чуете... Играя от 3-4 години в двата български сървъра - за този период от време са откраднали против волята ми цифром и словом 0 /нула/ знамена... Няма смисъл да се крадат знамена, когато има черен пазар за тях, при това не си създаваш врагове, а приятели!!! Доволен съм, че са ме шпионирали максимум 10 пъти, не повече, и то обикновено като реша да помагам за някое знаме, не някой да се завтече да търси знамена... Подарил съм 10-ина знамена, подарили са ми на мен още толкова - доволен съм от размяната, но знам, че не играя по правилата, наложени от Създателите... Не крада знамена, както пише, че трябва да се прави в Енциклопедията, а РАЗМЕНЯМ И ПОДАРЯВАМ знамена на приятели... Чудна идилия е тук - направо заспиваш от скука, по цели години няма кьорав човек да видиш да те атакува, камо ли пък да ти сипе някакви заклинания зловредни... Нямах врагове допреди да напиша тази тема - сега имам много врагове и ще ме скъсат от бой, ако не натисна преди това Х и не изчезна оттук... Ще се носят легенди за мен - за ревльото, който искал да промени света, за женчото, който бил по-страхлив от заек, за психиатрично-обременения луд, избягал от някоя психиатрия... Но да Ви кажа нещо, скъпи Създатели - колко пъти мислите аз съм си купил от екстрите към турнира и кой въобще си купува нещо от тях... Никой освен двама-трима като Стрепсилс, абсолютно никой от 99.9 % от играчите не припарва до никакви екстри - знамена на черния пазар има много, чести, редки, всякакви... Няма нужда да се бъхтиш да търсиш знамена - ще ти подарят на теб, после ти на тях, и Вие ще си държите екстрите и ще си дрънкате стотинките в джоба, ще мъдрувате каква нова "екстра" да измислите, че да бръкне в джоба на хакерите, които са хакнали играта... Сменете Админите и раздерете отгоре додолу тази завеса на ЗАДКУЛИСИЕТО в българските сървъри, изринете всичката ГНИЛОЧ, криеща се зад нея и аз Ви обещавам, че ще си купя екстра в турнира със знамена, за да видя дали мога да събера и един комплект без шашми и въртене на далавери...

+

fx345 написа:

AksasS, опитваш се да ме подхлъзнеш, но няма да стане! Аз говоря за корупция от уговорките между играчите, не отричам, че има играчи, които имат възможност да си купят черни перли и го правят. За "богоизбраните" играта със сигурност стана скъпа - като секна предишният приток на 5-ци и 6-ци - няма накъде, бръкнахте се за перли и намалявате издръжката на армията... Но някой решиха да се откажат и казаха не на рекета, не на играта... Брилиятен ход беше това от страна на Създателите - колко по 3000 перли си купила, за да не ти избяга армията... Ще купувате, като искате да се изявявате като богове - напипали са Ви слабото място, грандомания ми се струва, че Ви мъчи... Ще Ви доят здраво... Но ти си мъжко момиче и ще спестиш от гримове и финтифлюшки за някоя друга черна перла, а грижещите се за външния си вид женички да се кипрят пред огледалото и да се фръцкат с новите си дрешки... Ти си си взела някой боздуган или пък шлем против боздугани, бързоходни ботушки или нещо друго, радва ти окото добре екипираният ти герой и това е важното - вътрешната удовлетвореност... Но трябва да се грижиш и за душеспасението си, затова си кажи прегрешенията и да се помолим да ти се опростят, ако може да бъдат изкупени от Спасителя...

+

AksasS написа:

Е няма оправия!

Признавам си, виновна съм, виновна съм, че изобщо се занимавам с фанатик и се опитвам културно и възпитано да обясня неща прости и елементарни на някого с умопомрачено съзнание.

Айде със здраве!

Никак няма да им е лесно и на „създателите„ с тебе!

Кефи ме обаче как в прав текст ни обясни,че си мамин ревлю и в това няма нищо лошо, дори е повод за гордост.

Няма нужда аз или които и да е било да се опитва да те похлъжне, ти си си подхлъзнат по рождение явно.

Все пак не е тук мястото за дивотиите ти и ще ти дам един съвет с добри намерения.

Бори се с вътрешните си демони на оторизираните за това места.

Повярвай ми ако се пребориш с тях, ще живееш много по-добре със себе си, най-малкото.

Айде, че много се отплеснах вече, както казах със здраве! ;)

+

fx345 написа:

Columb и stan8 са фанатиците с бичове - аз не насилвам никого, само Ви умолявам да се покаете и да се отървете от червея във Вас, от ада... Ти си хитруша и половина, разбра, че не се огъвам на празни приказки и сега бягаш по тъч-линията, уж, че си победителка, но БЕЗ СОЛИДНИ АРГУМЕНТИ ПРОТИВ МОЯТА ТЕЗА не виждам кой би се вързал на приказките ти, AksasS... Кажи си колко знамена си подарила и разменила - лесно е, приблизително, колко екстри за турнири си си купила и смяташ ли, че наблюденията ми са верни за черния пазар на знамена и за нежеланието да се купуват екстри от болшинството играчи... Нали си мъжко момиче, не бягай от словесен дуел - знаеш за Витгенщайн, за Сократ, за кой ли не, а сега така не искаш да ми доставиш малко удоволствие да се посмея какви мисли ти се въртят в главата... Кажи ми какви са тия демони в мен, които те притесняват... Явно трябва да извадя гредата от своето око преди да извадя треската от твоето и на другите "богоизбрани"... Кое от написаното от мен не е истина и е дивотия? ВИЕ ме нарекохте ревльо - казвам какво ВИЕ ще говорите за мен... Какво не може да разбере "мамин ревлю" и трябва да му се обясни на още по-прост език...

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, AksasS е права в едно само - че няма да Ви е лесно да се отървете от мен и ще меля сол на главите Ви до Свършека на света... Продължаваме сафарито из чудния свят на играта "My Lands" в българските сървъри - "богоизбраните" са си поделили целия свят и на всеки от тези 100-150 играча се падат по около 20-30 кралства. В тях НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН ГОСПОДАРЯТ няма право да бие 5-ци и 6-ци, камоли 7-ца, да не говорим да завладява големи рудници, езера и нещо по-голямо... Никой от тези "богоизбрани" НЯМА ФИЗИЧЕСКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОБХОДИ ВСИЧКИ КРАЛСТВА ЗА ЕДИН ДЕН - МАКСИМУМ 5-6 МОЖЕ, НЕ ПОВЕЧЕ, но такива правила са въвели - малките 5* да умират от глад и да се връщат към 4*, за да останат само те 5*... ТОВА ЗАДКУЛИСИЕ РЕГУЛИРА НЕСЛУЧАЙНО ТУРНИРИТЕ - ТЕЗИ ОБЛАГИ СА СРЕДСТВО ЗА ДЪРЖАНЕ В ПЪЛНО ПОДЧИНЕНИЕ НА СТОТИЦИ СЛАБИ ИГРАЧИ, КОИТО САМО КАТО ИМ ПОДСВИРНАТ И ТРЪГВАТ ДА НАКАЗВАТ НЯКОГО КАТО СЕ ЗАОБИКАЛЯ "БРАТСТВОТО НА МЕЧА"... НЯКОЙ ЩЕ ЯДЕ БОЙ 10 ПЪТИ, ЗАЩОТО ТАКА КАЗВАТ "БОГОИЗБРАНИТЕ"... ВСИЧКО Е ИЗКРИВЕНО ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ, НО ПИТАМ, СКЪПИ СЪЗДАТЕЛИ, ЩЕ ПОЗВОЛИТЕ ЛИ И ЗАНАПРЕД ТОЗИ РЕД НА ХАОС-ОБЩЕСТВОТО ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЪЩЕСТВУВА ИЛИ ЩЕ НАПРАВИТЕ НЯКАКВА ОПЦИЯ ОКОЛО ВСЕКИ ГРАД НА ДАДЕН ИГРАЧ ДА ИМА ЕДНО ПОЛЕ САМО ЗА НЕГО, ЗА ДА Е ЯСНО, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИВА, ЗАЩОТО СЕГА НЯМАЩИТЕ ТЕРИТОРИЯ НА КАРТАТА - ОКОЛО 99.9 % ОТ ИГРАЧИТЕ, ТРЯБВА ДА ХОДЯТ НА МАРС ДА БИЯТ РУИНИ, АКО СЕ СКАРАТ С ГОСПОДАРИТЕ НА ЗЕМЯТА... НО, КАКТО ЗНАЕТЕ, ОКОЛО МАРС ИМА ДВА СПЪТНИКА - ФОБОС И ДЕЙМОС, КОИТО НЕСЛУЧАЙНО СЕ КАЗВАТ ТАКА...

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, играта е превърната в пародия от "богоизбраните" - те и техните марионетки цъфтят и пеят, а всички останали са унили и омърлушени... Дайте да дадем надежда на клетите и онеправдани играчи от "My Lands"... Да се съберем всички около 1000 "простосмъртни" на една КРЪГЛА МАСА, да изковем ЗАКОН и да го връчим на "богоизбраните"... Те естествено няма да желаят да се съобразяват с НОВИЯ РЕД, защото няма да им изнася... Тогава пристъпваме към нова опция в играта - великан-камикадзе, който се задвижва от 100 вноски от 100 различни играча по да кажем 100 черни перли и се насочва към избран обект, тотално размазва "богоизбрания", преминавайки през всичките му владения, и разбивайки порти и всичката армия без възможност да се въскресява 99 % от нея и го връща при "простосмъртните"... Нека да има някаква надежда в един безнадежден свят... Какво ще кажете, скъпи Създатели? Когато няма консенсус, има здрав тупаник...

+

Columb написа:

Мислех да съм по-обстоен, но не видях смисъл, просто играта ти убягва леко Само едно ще ти кажа пич - смени гъбите, че тоз сорт не ти влияе добре

+

fx345 написа:

Получих следния отговор от Администрацията, който поражда няколко въпроса, които ще задам и се надявам някой да ми отговори:

Здравейте
Запознахме се с темата на дискусията. Битките с цел прехвърляне на знаме или езеро между играчи (дори съюзници или членове на клана) не са забранени в играта.

С уважение,
Администрация на My Lands

03.09.2019 11:09

Въпроси за размисъл:

1. Някой от Вас отмъквал ли е знаме от свой съюзник или съклановец ДОКАТО СА В СЪЮЗ ИЛИ В ЕДИН КЛАН? При мен има две ръчички за помощ, не мога да атакувам съюзник или съклановец. Как го правите Вие? Някъде сигурно има някакъв "таен вход", през който да влезете в градовете на съюзниците или съклановците, за да ги оберете?! Имате достъп до градовете, виждате кога ги няма и отмъквате някое знаме... Те са много доволни и продължават да са съюзници с Вас, те на свой ред Ви обират, докато спите, и Вие също сте доволни от крепкия съюз между Вас... Кажете ми, че нещо не съм разбрал, защото ми звучи като от някакъв кошмарен сън... Имате ли договорка със съюзниците/съклановците да си крадете знамена един от друг? За първи път чувам за такава опция - кражба на знаме или езеро от съюзник или съклановец!!!

2. След като съюзници и съклановци могат да се атакуват за знамена и езера, защо Стрепсилс не е могъл да атакува прословутото подземно езеро, в което се бях настанил с 10 наемника, а трябва да излиза от съюз с нашия клан? Нали уж съюзниците можели да се нападат?! Да ми беше бил шута и друг негов съюзник да му беше бил шута и на него - хайде, аз не знам за този таен бутон, но Стрепсилс да не го знае ми се струва направо фантастика... Аз до вчера не съм видял например, че даден играч може сам да напуска клана - мислех, че трябва да се гласува всяко изгонване... Ето, че и аз допускам грешки от недовиждане - не били изгонили нашия играч, а той сам напуснал клана без да казва нито дума на никого... Само си е сложил подпис "Мразя Хаос палачинките" точно под носа на Стрепсилс... :)

3. Защо не казват нищо по основния ми въпрос: Разрешени ли са уговорените битки за събиране на знамена и "взаимно-спомагателната каса", която прави екстрите в турнирите излишни? Оставам с впечатлението, че всичко е позволено, но защо двама съюзници търсят трети несъюзен с тях, за да прехвърлят знамена, това не ми е ясно...

Затова писах и директно на Създателите на "My Lands: Black Gem Hunting" - направо на български. Толкова ме четат от Русия и Украйна и всичко си разбират, какво ще им преваждам на руски, нали българският и руският език са от праславянския два клона... Да видим какво ще кажат те - ще направят ли бутон за подаряване на знамена между съюзници и съклановци...

+

AksasS написа:

Ехх тези админи, защо така като нас и те обясняват играта, все се надявах ние „богоизбраните„ да сме в грешка нещо!

+

fx345 написа:

Много просто, AksasS - защото са играещи Админи... Корупцията ги е скапала тотално и вече не могат да мислят с главите си... Не бързай да ликуваш - все още е останала една читава нация, която днес решава съдбата си и утре ще чуем "ужасната вест", Англия напуска Европейския съюз... Защото вече се умори от повсеместната корупция и иска да се спаси от потъващия кораб, наречен Евро-атлантически блок, мислещ единствено и само за далавери, шантаж и войни...

Да прочетем една кратка дискусия от английския форум на играта:

http://mlgame.co.uk/forum/viewtopic.php?f=20&t=2159

Въпрос: "Hey guys! Can someone help me with faction war quest? I need 150.000 faction points to get rewards."
/"Хей, пичове! Може ли някой да ми помогне да разцъкам един куест с фракция? Трябват ми 150 000 точки фракция, за да взема награди."/

Отговор: "if you are asking for someone to let you attack them staged battles are against the game rules and will get you banned for a period if you get caught. ..."
/"Ако питаш някой да те атакува, театралните битки /фиктивните битки/ са срещу правилата на играта и се наказват с бан за определено време. ..."/

В 20-те варианта на Енциклопедията на различните езици за Кралския турнир пише само кражба на знамена!!! Не пише за никакви подаръци, разменяния на знамена и прочие!!! Вие, "богоизбраните" Админи, си пишете свободни съчинения и аз няма да Ви търпя, ще си ударя Х-а и повече не искам да чувам за Вас и Вашите шантавии!!! Ще пратя и поздравителен адрес до Англия - тя е лъч светлина за поробените от фалша и корупцията европейци и един ден и ние ще се освободим от робството на Брюксел, само по-малко предатели ни трябват и повече родолюбци...

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, сами вече вероятно сте разбрали, че в българските сървъри НОРМАЛНАТА ИГРА не е възможна... Много играчи са избягали от нашите сървъри и играят в чуждите, но поддържат и тукашната си регистрация най-вече да набират желаещи да играят с тях в чуждите сървъри... Мине се не мине някой месец и някой като запищи от зор в клановия чат, че тази игра ТОТАЛНО СЕ Е СКАПАЛА ОТ ГНИЛОЧ, те се обаждат: "Хей, приятели, искате ли да играете нормално? Руините да имат по 10-100 черни перли ВСЕКИ ДЕН или пък да няма издръжка на армията и да имате дори 1 000 000 войници без да мислите как ще ги изхраните?" Някой сякаш изпод земята се обажда: "Да, искам... Но това е фантастика..." Отсреща го уверят: "Не, не е фантастика, а реалност! Ела и се убеди сам!", след което му се дава линк, водещ към чужд сървър. Обяснява му се, че не е нужно да знае чужд език - там си има български колонии, които ще го поемат, ще крадат на воля чужденците като им обират артефактите с позната оттук "взаимно-спомагателна каса", при това в руините има десетки артефакти, направо съкровищниците им се пръскат по шевовете от артефакти, но няма да откажат и от турнирите да вземат, а ненужните артефакти могат да продадат на половин цена на търговеца и да си купят нещо друго на половин от цената - половината без пари... "Вярно ли е това? Ох, а аз бях решил да се отказвам от тази игра... Ще дойда да ритам американски задници - тъпанарите ще наливат пари, а аз здраво ще цоцам... И други желаещи ще намеря да сбъднат Американската мечта - да станат баснословно богати на чужд гръб... Само не ми казвайте, че и там играят този, този и този изрод от този сървър, защото ми се повръща от тях..." Отговор: "Те са сбъднали в българските сървъри Американската мечта - защо да ходят другаде... Идвай по-бързо, не му мисли - тук само си губиш времето за няма нищо, колкото перли си събрал от руини за 1 година, там ги събираш за няма и седмица... За артефактите въобще не може да става сравнение - намират се във всяка 100-а руина, а не веднъж на 10 години... Дърпай си катапулта и се телепортирай при нас в хUSAх... Поздравявам те с песента "The USA don't exist" [https://genius.com/Solefald-theusa-dont-exist-lyrics] - да разкъртим от e*** американските тъпи задници..."

Solefald - "The USA Don't Exist"
https://www.youtube.com/watch?v=_Kj9siDHFZs

+

Columb написа:

shocked face shocked face shocked face shocked face :) :) :) :) :) :) :)

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, тъй като не обичам да мамя, съм решил да рекламирам играта на моята аудитория в 30-40 държави по света - взех пръстен на приятелството без да съм рекламирал играта, защото само като натиснах Фейсбук-линка и ми беше даден, а дори нямам Фейсбук... Всички така правят и никой не рекламира дефакто играта, каквато е заложената от Вас цел - дайте и ще Ви се даде... Всички искат без никакви усилия да получат бързо и лесно всичко наготово... Като известен философ, с голяма аудитория по целия свят, аз ще им разкажа за чудния свят на "My Lands", но съм дошъл да взема екстракт от най-голямата помия, която се намира в главите на сбъдналите "Американската мечта" "богоизбрани", които не могат да разберат още за какво е тази дискусия... Ще правя зоопарк с цел да запозная света с непознати видове хищници - те крадат пари без да е нужно да скамират банкови карти, разплакват младежите в чуждите сървъри, които не си купуват ролери или скейтборд, за да си купят някоя екстра в турнирите с надеждата да придобият артефакт, а остават със свитъци... Искам да им кажа: "Не плачете, мили деца... Не стоите треснати като германците, които са изпаднали в шок от 500 000 български и румънски цигани, които опустошават като рояк скакалци социалната им система... Събудете се - светът стана едно малко село, корупцията вече е навсякъде - трябва да се борим всички заедно срещу нея... Ние, честините хора, сме срещу тях, нечестните - няма религия, няма пол, няма възраст, няма националност, няма дявол..." Днес Вие, скъпи Създатели, решавате съдбата на "My Lands" - ако кажете, че уговорките и далаверите са позволени, значи е редно да напишете това ЧЕРНО НА БЯЛО в Енциклопедията!!! Никой няма да се притеснява да си пазарува знамена от черния пазар на знамена, няма да си губи парите да търси знамена с екстрите - ако намери нещо, намери, ако не - ще му дадат другите... Играта става АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА... Дори аз ще си кажа какви хакове съм направил на играта - гайд как да се намират руини без да се дават пари за Премиум бързо, лесно и безпроблемно... :)

+

fx345 написа:

Много ми е тежко, скъпи Създатели, защото знам къде са всичките 5-ци, 6-ци и 7-ци в сървърите, а не ми дават да ги бия, защото били в територията на "богоизбраните"... Играчите с големите армии под дърво и камък търсят руини, защото армиите им имат нужда от планини от злато, а аз имам всичките руини на света, но армията ми отново гладува, защото не ми дават да бия руини... Опитах се да се спазаря с "богоизбраните", но те искат само да вземат, не искат да дават... Искат да ги уважават, но те не искат да уважават другите... Вчера ни бутнаха и третата арена - да ме накажат, че много плямпам и съм "мамин ревлю"... Искат да ми запушат устата с шантаж - искат да им се моля и да ги лаская с лъжи, а не да им говоря истината... Затова, скъпи Създатели, във всяка държава има ОРГАНИ НА РЕДА - те се грижат престъпниците да са в затвора, за да не притесняват с развратения си разум добрите хора... Очевидно и в играта трябва да има ШЕРИФИ, защото без тях гангстерите и бандитите се развихрят във вакханалия и като пияни сатири е*** наред... Ще преведа тази дискусия на 20-те езика и ще я разпратя до всички сървъри на играта - нека знаят всички, че е нужен нов Холокост и нов Хитлер, който да натика в газовите камери всички "богоизбрани" и да умиротвори света на "My Lands"... "Блажени миротворците, защото те помилване ще бъдат..." Блажени сте, че няма да ви е*** в задниците... Радвайте се и се веселете, че сте победили корупцията!!! Плачете и ридайде, ако не сте още, защото як ч** имате отзад... Кажете твърдо НЕ на АНА*НОТО РОБСТВО!!! Отървете се от КОРУПЦИЯТА!!!

Откъс от българския филм "Дървото на живота"
https://www.youtube.com/watch?v=F1jLI0NDXp0

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, като не мога да бия 5-ци и 6-ци, аз не си вземам наградите от куестовете, защото армията ми ще избяга БЕЗ ЗЛАТО - стоят си така десетки хиляди войници на склад и чакат да видят кога ще им ударя Х-а... "Богоизбраните" също искат да знаят това - кога "мамин ревлю" ще ги остави намира и няма да ги тормози с присъствието си... Ами когато умре от скука - 3-4 години ЕДИНСТВЕНО ЕДИН СМОТАНЯК МИ БУТА 5 ПЪТИ ЛАГЕРА, ЗАЩОТО НЕ МУ ОБРЪЩАМ НИКАКВО ВНИМАНИЕ - ТОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ КАТО МИ ПРАВИ МРЪСНО, АЗ ЩЕ РЪГНА СЪЩО ДА МУ ПРАВЯ МРЪСНО /МОГА, НО НЕ ИСКАМ - ТОВА Е МОЕ ПРАВО, НАЛИ? А И ТОЙ Е 2*-3*, А АЗ 4*-5* - ТРЯБВА ДА МУ РУША РУДНИЦИТЕ, А ТОВА СТРУВА ПАРИ, КОИТО КАКТО РАЗБРАХТЕ НИТО ИМАМ, НИТО СМЯТАМ ДА КРАДА ОТ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИГРАТА, ЗА ДА СИ НАБАВЯ АРТЕФАКТИ, С КОИТО ДА МУ СВЕТЯ МАСЛОТО/, защото ВСИЧКО СЕ ПРАВИ С МАШИНАЦИИ И УГОВОРКИ... КОЙТО НЕ СИ ДВИЖИ РАБОТИТЕ И НЕ СИ УГОВАРЯ ФИКТИВНИ ВОЙНИ, А СИ СТРОИ МИРНО И ТИХО ГРАДОВЕТЕ, БИЕ СИ РУИНИ И ДОРИ СТРОИ КЛАНОВИ ЗАМЪЦИ, ЗАЩОТО НЯМА РАЗХОДИ ЗА ВОЙНИ И ПРАВЕНЕ НА НОВА АРМИЯ, МОЖЕ ДОРИ ДА ПОДАРЯВА ЗЛАТО ПО ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ НАЧИНИ - ТА ТАКЪВ ЧОВЕК, ИЗВЕСТЕН С ПОДИГРАВАТЕЛНОТО ПРОЗВИЩЕ "ФЕРМЕР" МИРНО И ТИХО СИ ТЪРСИ НЕ РУИНИ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ БИЕ, ОСВЕН НЯКОЯ СУПЕР СЛАБА 5-ЦА, КОЯТО СЕ НАМИРА ВЕДНЪЖ НА 2 СЕДМИЦИ, ТА ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙТО НИКОГА НЕ Е ВОДИЛ НИТО ЕДНА ВОЙНА ЗА ЗЛА ВРАГА ВЛИЗА В ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВОЙНОЛЮБЕЦ, КОГАТО НАМИРА ТОЧНО ПОД НОСА МУ ЕДНО ПОДЗЕМНО ЕЗЕРО, КОЕТО СЕ ПАЗЕЛО ЗА ФАВОРИТА ЗА ПОБЕДИТЕЛ В КРАЛСКИЯ ТУРНИР, КОЙТО ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ АРТЕФАКТ ОТ КРАЛСКИТЕ ДОСПЕХИ... ТОЗИ ЧОВЕК ЗНАЕ С КОГО СИ ИМА РАБОТА - СПОМЕНАТИЯТ ГЛАВОРЕЗ СМЯТА ВСИЧКИ ЗА "ДЖЕНДЪРИ", ЗАЩОТО САМО ТОЙ Е С ГОЛЯМА АРМИЯ, А ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ С МНОГО МАЛКИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ СА ПОЧТИ БЕЗ АРМИИ ИЛИ КАЗАНО ПО ДРУГ НАЧИН БЕЗ ФАЛ*СИ... ТА ЕДИН ТАКЪВ ИГРАЧ БЕЗ ЗДРАВ Ч** ВМЕСТО ДА СЕ РАЗСТОПИ ОТ СТРАХ КАТО ВОЩЕНИЦА ПРЕД ОГЪН, СЪЩИЯТ ТОЗИ ЧЕШИТ ДЪРЖИ ТОН НА ГУРУТО, КОЕТО НИКАК НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ПОСЛЕДНИЯ, И ГО ПОУЧАВА, ЧЕ НЕ ПРАВИ ДОБРЕ - ПРАВИ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКА ДА ПРАВЯТ ДРУГИТЕ НА НЕГО, НО НЕ ИСКА ДА ГО НАРИЧАТ С ИСТИНСКОТО МУ ИМЕ, СИРЕЧ ЛИЦЕМЕР, А ИСКА ДА ГО НАРИЧАТ ПРИЯТЕЛ И СЪЮЗНИК... "СГАФИЛИЯТ" ЗАПОЧВА ДА СЕ ИЗВИНЯВА И СЛЕД НЯКОЛКО ДЕНА ЗДРАВ ШАНТАЖ ОТ СТРАНА НА РАЗСЪРДЕНИЯ ВЛАСТЕЛИН ТОЙ ОБЕЩАВА НИКОГА И ПО НИКАКЪВ ПОВОД ДА НЕ ПИПА НИЩО В ОБШИРНАТА ТЕРИТОРИЯ НА СПОМЕНАТИЯ, А АКО НАМЕРИ НЕЩО ЦЕННО ЗА НЕГО - ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПОПИТА ДАЛИ ГОСПОДАРЯТ РАЗРЕШАВА НА СЛУГАТА, Т. Е. НА НЕГО, ДА ВЗЕМЕ ТОВА НЕЩО ЗА СЕБЕ СИ... РАЗТРОГНАТИЯТ СЪЮЗ ОТНОВО Е СКЛЮЧЕН И ВСИЧКО СИ ВЪРВИ ПО МЕД И МАСЛО, ДОКАТО НЕ СЕ ПОЯВА "ИЗКУПИТЕЛЯТ НА ДУШИ", КОЙТО ЗДРАВО МЕ ШПИОНИРА ДНИ НАРЕД, НО ВСЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ НАМЕРИ ДА СЪМ С ОТВОРЕНИ ГРАДОВЕ... КАТО НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ ПРЕДНАЧЕРТАНИЯ ПЛАН - ДА МЕ НАГЪРБИ ЗДРАВО С ЯКАТА СИ ТОЯГА, ТОЙ СЕ ОТПРАВЯ КЪМ КЛАНОВИТЕ НИ ЗАМЪЦИ... ПЪРВО РАЗРУШАВА ОГОЛЕНИЯ ОТ НАШИТЕ УМНИЦИ КЛАНОВ ЗАМЪК, КОЙТО НЯМАШЕ НИКАКВА ЗАЩИТА, ПОСЛЕ ЦЕНТРАЛНИЯ НИ ЗАМЪК, А НАКРАЯ И ПОСЛЕДНИЯ... НЯКОЙ ПРЕДАТЕЛ ОТ КЛАНА ВЕРОЯТНО, ПОВТАРЯМ ВЕРОЯТНО Е РАЗКАЗАЛ НАДЪЛГО И НАШИРОКО КАКВИ ПЛАНОВЕ ИМАМ - ДА РАЗВИЯ ВТОРИ ГЕРОЙ НАСТАВНИК И ДА ПРАВЯ АРМИЯ, ЗА ДА БИЯ СИЛНИ 5-ЦИ... ЗАТОВА НИ РАЗРУШИХА 3-ТЕ АРЕНИ - ДА НЕ МОГА ДА СЕ РАЗВИВАМ, НИТО АЗ, НИТО КОЙТО Й ДА Е ОТ НАШИЯ КЛАН... НЕ МОЖЕ ДА БИЕМ 5-ЦИ И 6-ЦИ, НЯМА И АРЕНИ, ОСТАВАТ БУТИЛКИ С ОПИТ, АМА ОТКЪДЕ РЕСУРСИ КАТО ОГРАБИХА КЛАНОВИТЕ ЗАМЪЦИ, ДОСТА ИГРАЧИ, КОИТО НИЕ СМЕ РАЗВИЛИ, ИЗБЯГАХА ОТ КЛАНА И ОТИДОХА ПРИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ "СЪЮЗНИЦИ", КОИТО СЕГА НИ БУХАТ ЗДРАВО, И ОСТАНАХА 5-6 ЧОВЕКА НА КРЪСТ, КОИТО ОЩЕ БИЯТ ГОЛЕМИ РУИНИ... ПЛАНЪТ Е ЯСЕН - НА ТОВА МЯСТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ НОВИ ИГРАЧИ 5*, А СТАРИТЕ 5* ТРЯБВА ДА СТАНАТ 4* ИЛИ ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТТУК... ДА ВЪРВЯТ НА ДРУГО МЯСТО - ПРЕДЛОЖИХА МИ ЧРЕЗ УПРАЖНЕН ШАНТАЖ ОТ ДРУГ ИГРАЧ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯ НА ДРУГО МЯСТО, КОЕТО Е 3 ПЪТИ ПО-ЗАСЕЛЕНО С ИГРАЧИ 5* И ТО МНОГО СИЛНИ, И ТАМ ПАК ЩЕ РЕВНАТ КАКВО ПРАВЯ ПЪК ТАМ, КОЙ МИ Е РАЗРЕШИЛ ДА БИЯ РУИНИ НА ТЯХНА ЗЕМЯ И ПРОЧИЕ ПОЗНАТ РЕПЕРТОАР... КЪДЕ ДА ОТИДА? ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ СТАРЕЙШИНАТА ИГРАЕ ПРЕЗ ТЕЛЕФОНА СИ И НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ НЯКАКВА КАРТА С ПАРЦЕЛИ, ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ КАКВИ ГЛУПОСТИ СЪМ ПИСАЛ ТУК - ВЕЧЕ СА Й СЕ ОПЛАКАЛИ И ТЯ МЕ ПИТА КАКВО ТОЛКОВА СЪМ НАПИСАЛ... АМИ, КАЗВАМ Й, НАПИСАЛ СЪМ ИСТИНАТА ЗА ЗАДКУЛИСИЕТО, КОЕТО УПРАВЛЯВА "MY LANDS"... ХАОС-ОБЩЕСТВОТО НЕ ИСКА ДА СЕ ЗНАЕ ЗА ХАОСА - ИСКА САМО ТЕ ДА ЗНАЯТ ЗА НЕГО, ЗАЩОТО АКО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ХАОСА И ВСИЧКИ ВЗЕМАТ ДА МАМЯТ, ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ КАСТОВАТА СИСТЕМА... СЛУГИТЕ ЩЕ ОБЕЩАВАТ ЕДНО, А ЩЕ ПРАВЯТ ДРУГО - С ЛИЦЕМЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА ЯВНО ПО ТОЗИ НАЧИН, ПРЕГРЪЩАШ СЕ И СЕ ЦЕЛУВАШ ПО БРАТСКИ С НЕГО, А ЗАД ГЪРБА МУ МУ ЗАБИВАШ НОЖ, ЕСТЕСТВЕНО ТОВА Е МЕТАФОРА, НО СМЪРТТА СИ Е СЪВСЕМ ИСТИНСКА... ТРЯБВА СЕГА ДА СИ БИЯ РУИНИ В ТЕРИТОРИЯТА НА "БОГОИЗБРАНИТЕ" И КАТО МЕ ХВАНЕ НЯКОЙ ОТ ТЯХ В КРАЧКА ДА НАДЯНА ЛИЦЕМЕРНО ТЪЖНАТА ФИЗИОНОМИЯ - ЛЕЛЕ, БРАТКО, ТОЛКОВА БЯХ ИЗГЛАДНЯЛ, ЧЕ СТАНАХ КАНИБАЛ, ОГЛОЗКАХ ТЕ ЦЕЛИЯ; МОЛЯ ТЕ, ПРОСТИ МИ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА... НА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ - ОХ, ОБЪРКАЛ СЪМ ПОЛЕТАТА, ТРЯБВАЛО МАЛКО ПО-ГОРЕ, А ТО БИЛО В ТВОЯТА ЗОНА; СЪЖАЛЯВАМ, НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ, НАЛИ И ТИ СИ ПРАВИЛ ГРЕШКИ И СА ТИ ПРОЩАВАЛИ; ЩЕ ВНИМАВАМ ПОВЕЧЕ... НА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ - ДА, ТРЯБВА ДА ЯМ БОЙ, ПРАТИ МИ НЯКОЙ ОТ ТВОИТЕ ХОРА ДА МЕ НАТУПА, ДА ЗНАМ ДА НЕ ПИПАМ ЧУЖДО... НА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ - ОХ, ОТ ТОЛКОВА БОЙ ВЗЕХ ПРЕМИУМ ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА БЕЗ ПАРИ; АВТОМАТИЧНО ТЪРСЯ РУИНИ - НАПРАВО СЕ ПОБЪРКАХ ДА БИЯ РУИНИ И СЪМ ОБЪРКАЛ ЗОНАТА, КАКВО ДА ПРАВИМ, ПАК ДА СЕ НАД*ПЯ НА ТВОИТЕ ХОРА ДА МЕ СУРВАКАТ... :) ПЪЛЕН ЦИРК - В ТОВА СА Я ПРЕВЪРНАЛИ ИГРАТА "БОГОИЗБРАНИТЕ", ТРЯБВА ДА ГИ МАМЯТ НА ЛЯГАНЕ И НА СТАВАНЕ СЛУГИТЕ ИМ - ДРУГ НАЧИН НЕ ВИЖДАМ КАК ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ, А ТЕ ДА ВЯРВАТ, ЧЕ ВСИЧКИ ИМ СЕ КЛАНЯТ НОН-СТОП... ЯВНО ТРЯБВА ДА РАЗВИЯ ОСТРА ФОРМА НА НЕВМЕНЯЕМОСТ И ПРОСТО ДА НЕ МИ ПУКА ЗА НИЩО - ЩЕ МЕ ПООПУХАТ ХУБАВО, ЩЕ ИМ МИНЕ ЯДА И МОЖЕ ДА МЕ ВЗЕМАТ ПОД КРИЛОТО СИ... НЕ ЗАЩОТО ЩЕ МИ ПОВЯРВАТ НЯКОГА, А ЗАЩОТО ПО-МАЛКО ЩЕ СЕ СТРАХУВАТ, АКО И АЗ ЗАПЕЯ В ХОРА ИМ - ЕДНО Е ЕДИН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК С ТЯХ, ДРУГО Е ЕДИН ПРОТИВ ТЯХ... СЕГА ЩЕ РЕВНАТ, ЧЕ ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ - АЗ СЪМ ГЛАС В ПУСТИНЯ, ВИКАМ, ДАНО НАДВИКАМ БУРИТЕ И НЯКОЙ МЕ ЧУЕ, ДА СЕ ОБЪРНЕ И ОТВЪРНЕ ОТ ЛОШИЯ ПЪТ, ДА СЕ ПОКАЕ И ДА СЕ СПАСИ ОТ АДА, В КОЙТО Е ЗАТЪНАЛ НЕ ДО УШИ, А ДО КУБЕТО НА СЪРЦЕТО СИ...

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, трябва да призная, че веднъж ме натупаха по чужда поръчка БЕЗ ДА ИСКАМ, но като разбраха, че няма да стана словоохотлив и няма да си развържа езика, а стоически ще ям бой, неформалният лидер на клана, който върти далаверите като майстор-пицар тесто за пица над главата си, се договори с поръчителите и побойника да ме оставят намира... За което му благодаря - ПРОСТО НЯМА НАЧИН БЕЗ УГОВОРКИ ДА СТАНЕ КАКВОТО Й ДА Е В ТАЗИ ИГРА, НЕ МОЖЕ ДА ПРЪД*ЕШ ДОРИ БЕЗ ДА ПОПИТАШ МОЖЕ ЛИ... ТУК СМЕ КАТО В НЯКАКЪВ КОНЦЛАГЕР - ЖИВОТ ЗАД БОДЛИВА ТЕЛ... КАЗВАМ ВИ, НА НИКОГО НЕ ВЯРВАЙТЕ - ЛИЦЕМЕРИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ, СЛУХТЯТ КАТО ЧЕРНИ СТАНЦИИ ЗА ХАОС-ОБЩЕСТВОТО И ИМ ДОКЛАДВАТ ДУМА ПО ДУМА КАКВО СТЕ КАЗАЛИ НА СВОИТЕ "ПРИЯТЕЛИ" ЗА ПЛАНОВЕТЕ СИ... ПРАВЕТЕ, СТРУВАЙТЕ, НО НЕ ОТВАРЯЙТЕ ГРАДОВЕТЕ СИ ДА СЕ ВИЖДАТ ОТ ВСЕКИ ОТ КЛАНА, КАМО ЛИ ПЪК МИСИИТЕ, ДОРИ ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ СЕ ПАЗЕТЕ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА ПОПАДНЕТЕ НА СЛУШАЛКА НА ХАОС-ОБЩЕСТВОТО... ТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ЗНАМЕНА И ЕЗЕРА - ОТКЪДЕ МИСЛИТЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ПО 500-600 ЗНАМЕНА И 50-80 ПОДЗЕМНИ ЕЗЕРА, ОТ БАЛЪЦИ КАТО ВАС, КОИТО ГИ ШПИОНИРАТ ЧРЕЗ МРЕЖА ОТ ЛИЦЕМЕРИ, КОИТО БИХА ПРОДАЛИ И МАЙКА СИ ЗА ЛАСКАТЕЛСТВА И ДА НАУЧАТ ОЩЕ ЗА МЕГА-ШАШМИТЕ... ПРОБЛЕМЪТ Е ЕДИН - ЕДНИ ХОРА СА
СЕ САМОЗАБРАВИЛИ И СА СИ СЪЗДАЛИ СВОЙ РЕД, КОЙТО НАИСТИНА Е ХАОС, ЗАЩОТО РАЗРУШАВА ТОВА, КОЕТО Е НАПИСАНО ЧЕРНО НА БЯЛО В ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА... СЕГА СЕ ОПИТВАТ ДА МЕ УБЕДЯТ, ЧЕ УГОВОРЕНА КРАЖБА ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ СИ Е КРАЖБА, ДА СИ ЗАТВОРЯ ОЧИТЕ, ЧЕ ИМА УГОВОРКА... А АЗ НАСТОЯВАМ, ЧЕ РАЗМЯНАТА НА ЗНАМЕНА НЕ Е КРАЖБА, А РАЗМЯНА - ВЗЕМАТ ТИ НЕЩО И ТИ ДАВАТ ПОСЛЕ НЕЩО, ИМАТЕ ВЗАИМНА ИЗГОДА... ТОВА НЕ Е КРАЖБА, А РАЗМЯНА НА ЗНАМЕНА... ДА ВИДИМ
СЪЗДАТЕЛИТЕ КАКВО МИСЛЯТ - ЩЕ НАПРАВЯТ ЛИ РАЗМЯНАТА СВОБОДНА С ЕДИН БУТОН "ПОДАРИ ЗНАМЕ НА ПРИЯТЕЛ" ИЛИ "РАЗМЕНИ ЗНАМЕ ЗА ЗНАМЕ"... ТАКА РЯЗКО ЩЕ НАМАЛЕЯТ ФИКТИВНИТЕ ВОЙНИ И ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТОМБОЛА КОЙ ДА СТАВА ПОБЕДИТЕЛ В КРАЛСКИЯ ТУРНИР - НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ДА СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА КРАЛСКИ ДОСПЕХИ И АКО СТЕ ТАКА ДОБРИ КЪМ МЕН И ЖЕЛАЕТЕ ДА ИМАМ КРАЛСКИ ДОСПЕХИ, ПРАТЕТЕ МИ ВСИЧКИТЕ СИ ИЗЛИШНИ ЗНАМЕНА, ДА НАПРАВЯ 100-200 КОМПЛЕКТА... НЕКА СЕ БОРИМ СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО С ОТКРИТОСТ И ЧЕСТНОСТ... ДНЕС СЪМ АЗ, УТРЕ Е НЯКОЙ ДРУГ - МНОГО СМЕ И ВИНАГИ ЗА НАС ЩЕ ИМА ОТ НАЙ-ХУБАВИТЕ АРТЕФАКТИ, А ЗА ХАОС-МАСТЪРИТЕ И ТЯХНАТА АРМИЯ ОТ МАРИОНЕТКИ ОСТАВАТ СВИТЪЦИТЕ И ДРЕБНИТЕ АРТЕФАКТИ... НЕ Е ЛИ ЧУДЕСНО, АКО ТОВА СТАНЕ??? ЗА ВСИЧКИ НАС, НА КОИТО СЕГА ДАЖЕ ЕДНО ЕЗЕРО НЕ ДАВАТ ДА ДОБЛИЖИМ...

+

AksasS написа:

На тебе не ти ли писна да си пишеш и отговаряш сам?
На турнир за езера не се вземат кралски доспехи.
Аз писах на шефката ти! [светеща крушка]

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, "богоизбраните" се изпокриха като зайци щом чука, че трябва да дават нещо - те са свикнали само да получават и дават знамена и езера само с цел да държат в подчинение зависимите от тях, а не защото са филантропи... Те дрогират с лъжи и измами всички тук и затова всички вкупом се нахвърлиха върху мен - луд за връзване съм според тях... Някои се чудят как пък Путин ще дойде да ни спаси?! Затова ще им копи-пейстна разговор между мен и мой съклановец, за да разберат за висшечайшото посещение на Путин в близко бъдеще у нас...

Тема: замък [Чете се отдолу нагоре!]

fx345 wrote:

Заради техните далавери с кръстоносните походи 500 години сме под робство, но така и не дойдоха те да ни освободят, а братята славяни... Ние дори не сме магарета, а сме по-глупави от животните дори - те поне ядат и пият екологично чиста трева и вода, а ние и това не може да направим...

Анонимен wrote:

защо "като" - ние го доказахме че е истина

fx345 wrote:

Естествено, че преносът с танкери е по-скъп, но защото има втечняване и коренно различна технология на пренос, опасна при това, много по-опасна от газопроводите, но те вече не са сигурни през Близкия Изток - всеки с един калашник може да взриви 100 километра газопровод... А корабите поне плуват в морето и трябва лодка с калашник, а не само калашник... Богатите не искат да си купят танкери, за да им доставят газ, но ние понеже сме най-тъпите европейци ще си купим, за да им превозваме на тях газа, а на нас ще дават като на мулета зоб да си мъкнем теглото и да не се оплакваме, а при това и ще ни се присмиват, че сме тъпи като галоши и послушни като роби...

Анонимен wrote:

и във фантастичните предвиждания цената е по-евтина от газопроводния газ А че искат да ни го продадат поне един танкер е ясно И то чисто нов - на тройна цена с плащане вчера и получаване на танкера след 15-20 години Даже ако сме толкова кухи може и 5-10 бройки да си платим за да ги получим после - някога

fx345 wrote:

Газопроводите вече са в миналото - има танкери с втечнен газ, които ще пренасят газ от находището в морето до Гръцки пристанища, защото не може да минат през протоците поради опасност от взрив - представи си да се взриви един танкер, голям колкото 10 стадиона, под носа на Ердоган и направо ще отнесе двата бряга на Босфора... Американците искат да ни продадат и танкери, само че единият струва колкото цяла ескадрила нови Ф-16 и трябва да се бъхтим само за него 100-200 години...

Анонимен wrote:

Явно приятелю не си енергетик - за това имаш такива фантазии за далечното бъдеще - та газа от азерите е по руски газопроводи а Израелското находище е Сирииско-Израелско Там има само една сонда в момента и ще има повече само ако се разберат правилно Путин и евреите Но не е лошо какво мислиш - фантазиите са основата на човешкия напредък

fx345 wrote:

Ще има газ, но няма да е Руски, а Азербайджански, Израелски /най-голямото находище в Средиземноморието се казва "Левиатан"/, всякакъв друг само не Руски газ...

Анонимен wrote:

как ще спрат А ние без газ какъв ще го дървим

fx345 wrote:

Със Захарова Мария ще дойде, да, и с Шойгу... Но сега нали се надяват с Ердоган да правят алъш-вериш чрез Турски поток - като им спрат транзита на газ през Гърция и
България и ще им цъфнат налъмите...

Анонимен wrote:

ами ще дойде със Шйогу

fx345 wrote:

Не се ли сещаш - Стрепсилс е шефът им или ако щеш му викай Стюардеса... А с Путин лесно ще се свържем - достатъчно е да продължаваме да му спираме газа към бившата
Югославия и на крака ще ни дойде, но няма да е сам...

Анонимен wrote:

а кой или кои са шефа и как да се свържим с Путин?

fx345 wrote:

Играчи от клан с повече кланови замъци от нас не могат да ни атакуват. Затова излизат от клана, бият слабите и се връщат обратно в клана си. Виж в списъка с клановете кой
колко кланови замъци има - правилата никой не ги спазва... Получили са поръчение от Шефа да ни млатят и сега само Путин може да ни спаси, друг не...

Анонимен wrote:

защо трябва да заобикалят правила и кои правила - не схващам Ние не сме ли от групата кланове съюзни на варварите

fx345 wrote:

Те са без клан като идват да рушат, но са от варварите. Напускат клана си, за да заобиколят правилата на играта.

Анонимен wrote:

това кой клан е

fx345 wrote:

stan8, Columb или някой от тяхното обкръжение.

Анонимен wrote:

а име има ли си

fx345 wrote:

Явно е от тъпанарите, които искат да ни няма...

Анонимен wrote:

кой удари и последния кланов замък

+

fx345 написа:

AksasS, здравей! Толкова се радвам да те видя! Ами не, цял ден си пиша със съклановците - като не мога да бия руини какво друго да правя... Ти колко години стоя на сухо и не можеше да биеш 5-ци и 6-ци в територията на "богоизбраните", преди да станеш една от тях? И да, права си - затова говоря за КРАЛСКИЯ ТУРНИР, а накрая за подсилване добавям и турнира за удържане на подземни езера... Колко години не можеше да припариш до никое езеро и ставали ли са такива грешки при теб, пердашили ли са те през ръцете да не пипаш езерата на "богоизбраните" и идвало ли ти е да се разплачеш като малко дете от тези несправедливости? Бъди честна и откровена, ако е останала някаква честност и откровеност в теб! Непосилно ли е това за "богоизбраните" - да отговарят на елементарни въпроси без лъжи и шикълкавене? Или ти нарушавам личната неприкосновеност с тези "шантави" въпроси?! Идвало ли ти е някога наум да теглиш една ма*на на всичко и всички - просто да изчезнеш от този прогнил свят като си направиш ритуарно =Х=аракири? Много ли станаха въпросите...

+

AksasS написа:

Ще започна така: Когато задаваш човешки въпроси, ще получаваш и човешки отговори.

Играя My lands oт 2012 г. Тогава бях на 17 г. Започнах в бг1 сървъра и попаднах на читави хора, които ми дадоха някакви основи. Тогава играех в клан с/у Варвари,забележи. След това излезе бг2 сървъра и се прехвърлих там, поради не достатъчно време за два сървъра и надежда за равен старт като всички. Там, след купища премеждия попаднах на бившите STYX, ако това ти говори нещо. Дидко и Рамидора ме донаучиха на играта, за което винаги ще съм им безкрайно благодарна! От там минах през английски, руски и румънски сървър, които надградиха знанията. Върнах се в бг1 едва преди 2 години/даже не са станали 2 още. И взех своето решение да играя с Варвари,за което никога няма да съжаля, не за друго, а защото попаднах на едни чудесни хора отново, които към днешна дата мога да нарека приятели! Нападам хора с които съм играла, както и те нападат мен, но това е част от играта!

Ти няколко пъти каза, че това е военно икономическа игра. Не, това е военно икономическа СТРАТЕГИЯ! И въпреки, че знам, че след написаното пак ще скочиш с/у мен, за последен път се опитвам да ти дам един нов поглед върху нещата!

Да седяла съм без езера/руини/знамена и каквото се сетиш, но реших, че ми се играе тази игра и я научих, вместо да седна да рева, а повярвай хората знаещи играта са търсени и ценени!

+

fx345 написа:

AksasS, и ти ли си разтревожена за моето психическо здраве като Columb, "изкупителят на души"? Той е пълен профан - даже не разбира, че изкупителната жертва не е агнецът, а козел отпущения... Пълен миш-маш е в главата му, но си е наумил, че ще се натегне здраво на Шефа Ви, може даже и шеф на под-клан да стане като ни бутне с неговите другари всичко в клановите замъци и останем без колективна собственост... Голяма добрина ще ни направят - да нямаме нищо, за което да треперим... Да, няма да имаме бонуси и никой няма да иска да дойде в нашия клан, но може пък и да поиска, защото Факелът на Свободата изгря в очите на мнозина помрачени души и вече имат надежда, че Създателите ще ги отърват от тъмния зандан, в който те са затворени и пресирани от "богоизбраните" да си преддават всички ценности, които намерят в земята на "My Lands"...

+

fx345 написа:

AksasS, благодаря за отговора - историята ти е интересна. Не разбрах колко години точно си стояла на сухо най-първо, но явно при варварите е доста добре напоявано и не си била измъчвана от никаква жажда... Била си парашутистка, спусната си отгоре и директно си кацнала някъде, изгонила си всички слаби сюзерени /или искаш да ти се отчитат какво намират и да одобряваш какво могат да бият?!/ оттам и сега си пазиш територията /от колко кралства се състои, приблизително?/, когато си се доказала естествено - неуморно си скачала по свирката на някой от големите дяволи и си станала много печена... "Викат ми баницата, щот съм точен и печен..." Много листове има, много плънка, много точене и печене във всяка баница - явно майсторите са си свършили работата... Сега остава да те дегустирам и да преценя дали си направена по всички правила на кулинарното изкуство... :) А имаше ли някаква съществена разлика между различните сървъри, в които си играла? Някъде преследваха ли далаверите и лъжите?

+

AksasS написа:

Ми не, такива като теб, все ревлювци ги водеха по всичките сървъри :) :) :) :)

+

fx345 написа:

AksasS, приемам забележката за СТРАТЕГИЯ... Но повечето тук не играят стратегия, а утопия на стратегия... Повечето знаят за Александър Македонски, който е основател на империя, просъществувала съвсем кратко, а не знаят абсолютно нищо за Аристотел например, който е наричан "Александър Македонски на древногръцката философия" и който е създател на "философска империя", надживяла и най-продължителните империи в световната история... Сама се досещаш, че военните градят с разум, който е безумие, а философите с Мъдрост... Аз съм завършил Всичкология - учил съм абсолютно всички науки подред, за отрицателно време - учебник от 300 страници го глътвам за 5 минути чрез метода "четене по диагонал"... Като учех Философия /за един семестър време - напълно достатъчен да прочета цялата база философски трудове от 1 трилион мегабайта, които при електронно отваряне на книгите, се четат без прелистване и се спестяват ценни секунди/ в Университета преди много години си избрах трактата на Аристотел "За душата" - трябваше да запозная колегите с него и няма да забравя никога как бяха притихнали и ме слушаха с голямо внимание... По моето време нямаше оценка на изпита, може да си представиш колко отдавна е било това, и имаше само да и не - по Философия имам едно "зачита се"... Изкарал съм безброй бързи курсове по какво ли не - и всичко е със "зачита се"... По мое време болшинството студенти бяха забравили абсолютно всичко от средното училище - даже не помнеха какво е синус и косинус, тангенс и котангенс, каква Висша математика ще овладяват като нямат никакви елементарни математически познания... С преписване и далавери всички преминаваха нагоре, взеха дипломи и станаха какви ли не шефове, със връзки естествено, само не могат да решават абсолютно никакви задачи и не могат да конструират абсолютно нищо, дори не могат да прочетат нищо по метода "четене по диагонал"... Но не им и трябва - вече всичко рухна, няма икономика, няма промишленост, няма нищо... Сигурно се досещаш, че корупцията не е от вчера тук, в играта - нито в света около нас... Древните философи като мислили, мислили и достигнали до прозрението, че ако се отърват от корупцията, ще създадат един идеален свят, затова са създали толкова много "тренировки" в различните философски школи за отърваване от корупцията... Но без желание няма напредък...

+

fx345 написа:

AksasS, явно на доста хора им е докривяло и прикипяло... Има надежда значи... Ние, робите от БГ1 "My Lands", ще правим възстановка на Въстанието на Спартак - само не знам дали няма да се съберат повече слушалки на Хаос-обществото от истинските борци за Свобода... Вече имам един последовател, търсим други - ще правим КРЪГЛА МАСА и всеки ревлю, малък, голям, ням, е добре дошъл... Конгрес на ревлювците ще правим и ще молим Създателите да направят един сървър, в който да могат да отидат всички ревлювци - да се телепортират от всички други сървъри и да отидат там, където ще могат да играят без да се въртят далавери до безкрай, без да ги шантажират и без да ги е*** в задниците... Може и Вие, "богоизбраните", да се оплачете от нас, ревлювците, колко Ви измъчваме като ревем по форумите и не може да разберем Вашата гледна точка... Искате, можете и го правите - да ни е***е в задниците... Ние не искаме да сме в това унизително положение, но тъй като не сме свободни хора, а Ваши роби, нямаме думата... Модерно робство в XXI-ви век... Някой от робите ще се сети да сезира БХК /Български Хелзински комитет/ - те сигурно ще внесат искане във ВСС /Висшия съдебен съвет/ да се забрани играта "My Lands" като противоконституционна и уронваща престижа и правата за свобода на територията на Република България, но Вие, "богоизбраните", ще им теглите една ма*на и те с подвити опашки ще се скрият в дупката, от която са изпълзели...

+

rumb44 написа:

[Цитира мнението на spartak671.]

[светеща крушка] Качваш Linux, напр. Porteus, с инсталиран Chrome на boot флашка и си готов во веки с Flash.

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, днес ще съм по-пестелив в речите - вчера научих за смъртта на мой близък, днес беше поклонението, а утре заминава за крематориума в София... После отива на някое Софийско сметище, прахът му ще бъде балиран и извозен към депата в страна за Софийски боклук, откъдето ще бъде продаден на някой ТЕЦ, ще бъде изгорен повторно и така ще бъде извъхрлян на боклука, балиран, возен насам-натам и изгарян, докато България фалира от харчове за боклук и всеки си направи като по селата едно сметище зад къщата, изкопае си една яма за мръсната вода и си изкопае един нужник малко по-далеч за малка и голяма нужда... Нужникът се мести при напълването му на друго място - изкопава се нова яма, слага се дървената барака от стария нужник и готово... Ямата за отпадни води се изпразва с една кофа като се напълни, а с мръсната вода се напояват асмите или просто се хвърля на бурените да растат... А боклукът зад къщата се извозва периодично до някое от сметищата на селото, но задължително се пускат всякакви домашни птици да изядат биологичните отпадъци, металът и дървото се отделят, пластмасите стават за горене, макар и малко да димят, всичко полезно се взема от боклука - зависи кой от кой край му е по-близко, за да изхвърли отпадъците си в някое дере покрай някой път, излизащ от селото... За последната практика от ЕК /Европейската комисия/ искат да ни глобят - имало над 10 000 нерегламентирани сметища в България, които от сателитите се виждали много добре... Изучавал съм теория по примитивизъм и затова знам всичко за живота на село - за готвенето на дърва целогодишно, за невъзможността да се плащат сметки за ток по-големи от 5 лева от повечето български селяни-пенсионери, затова ползват тока само за осветление /защото газта в газениците е доста скъпа - иначе като спрат тока на неплатежоспособните и с факли някои си светят, като няма пари за газ как ще ходиш нощем до нужника; е, може и в храстите до къщата да пуснеш една вода, но е добре да гледаш къде стъпваш, когато имаш голям зор, защото има много змии, при това отровни, а като няма лекар и дори аптека в селата, ако те ухапе някоя пепелянка, ще трябва да си ампутираш сам крак или ръка, преди отровата да е стигнала някой важен орган/... Нека спра дотук, защото някой може да умре от смях как живеят европейците по нашите земи - като пигмеи, но позле от тях, защото пигмеите живеят в родово-общинен строй, а тукашните пенсионери и безработни живеят като кучета и намират утеха само в наркотиците, които естествено си приготвят сами - в някой нелегален казан нощем се вари ракия, а денем се трупат нацепени и нарязани дърва за нощното варене /откраднати от гората до селото естествено - няма кой да дава по 50-60 лева за кубик дърва/, а цигари се правят ръчно от тютюн, продава се на килограм по Интернет от производителите, изсушен, нарязан, само една машинка за 5-10 лева ти трябва и празни филтри за цигари, или пък една собственоръчно направена лула... Никакви акцизи, никакви дяволи, никакви обещания за промяна на статуквото не интересуват битовите пиячи и пушачи, които и тук ме съветват да спра да пуша моята дрога и да взема от тяхната - менте алкохол от магазина и менте цигари от смлени дръжки от Бог знае какво...

+

AksasS написа:

Постиженията нищо не струват. Който го е разбрал, е мъж. Останалите са хвалипръцковци, ако ще да са били Арнолд Шварценегер на канадска борба.

Ей това е нетът - таман си мислиш, че си срещнал човек, който си пие кафето със Стивън Пинкър, Даниел Денет и Ричард Докинс, който разбира от Философия, а не от моята проста философия, а се оказва, че е типичният прорасъл мамин синковец, мислещ се за супер грамотен и логичен, търсещ сламките в очите на съфорумките, без да вижда гредата в своето око.

Но пък е интригуващо, че се нареди сред най-големите специалисти в науката Философия. Чела ли съм нещо от теб, между другото? Щото ако не пишеш поне като Денет, не ми се хвали, ако ще да си трети брат'чед на Бертран Ръсел и логиката ти да е кодирана в ДНК-то на У-хромозомата ти.

Да оставим парадокса, че самият ти си престъпник, защото съдиш за нивото ми, без да си прекарал нито секунда с мен.

+

fx345 написа:

Скъпи Създатели, колко е за мен да прочета 500 милиона страници по теория на примитивизма... Как се правят факли, за да ходите до нужника в края на двора ви и да не настъпите някоя змия?! Отивате в гората уж да събирате сухи съчки - избирате си 3-4 хубави прави салкъма, не много дебели, не много тънки, вадите резачката и си ги правите на по метър дълги парчета, правите една кола факли, бъркате една купчина кал, намазвате всички краища на дърветата с кашата, да изглеждат отрязани отдавна :), след което посред бял ден се прибирате към селото и на всеки показвате какви хубави факли сте си отрязали миналата година, но по специална технология са консервирани и са все едно отрязани току-що, вътре са сурови и ще горят много дълго, а не като сухите цепеници... Стоварвате факлите на една голяма камара - за колко ще ги опраскате, нали нощите са дълги, нуждите големи, разстоянията още повече - не е да отидеш до тоалетната на 2 метра от спалнята, а и хартия няма, и все с физиономии на известни личности се бършеш отзад... Хубаво трябва да намачкаш парчето от вестник, за да се избършеш по-добре... Понякога попадаш на интересна информация, докато си стоиш на дървеното столче в нужника - някой е лъгал, че ще увеличава пенсиите и ще ги прави по 500-1000 евро, напсуваш го едно хубаво и си избърваш задника с физиономията му.. После хвърляш хартията в нужника - няма да се запуши никакъв канал, лай*а при лай*а отиват... Циничен ли съм или просто откровен - Вие кажете, скъпи Създатели... Една дузина факли се обгарят на един хубав огън - нареждат се под стряхата и са готови за употреба... При нужда факла се взема и се запалва бързо и лесно със запалка - отива се до нужника, свършваш си работата и изгасяш факлата в кофа с вода... Втори път ти трябва факла същата нощ - вземаш нова и отиваш до нужника, след което пак я изгасяш в кофата с вода... На другия ден намокрените факли се слагат да съхнат под стряхата, като се знае коя кога е ползвана естествено - трябва да съхнат няколко дена използваните, за да се палят лесно... Така е, много хора в България живеят като в Средновековието... Да не ви казвам как се вади зъб без зъболекар - от знахар, с найобикновени клещи, които дори не са стерилни, да не ви разправям колко бълхи има по селата, на решето ставаш - пръска се на поразия, докато има пари за препарати против паразити, после трябва да спиш в дървена къща на 10 метра над земята през топлия сезон, като птичка в гнездо, за да си достатъчно високо и да не могат да те докопат бълхите... Факлите са най-малкият Ви проблем... :)

+

fx345 написа:

AksasS, тъй като съм претоварен от работа, нямам време да се занимавам с академична работа и да пиша докторантури, професури и прочие - титлите и други екстри съм ги оставил на кариеристите, които се водят философи без да са написали нещо кой знае какво. Аз имам титла от Университета за моето образование и насякъде мога да покажа дипломата си - всеки може да види какви изпити съм държал, че съм ги взел и че съм учил какво ли не, включително Философия... Естствено за този семестър съм учил и 10 други науки - няма време при нас да учим по едно нещо, избираш си науките и ги почваш наред... Опитваш се да ме изкараш самоук самозванец, но аз съм шлифован камък на академичната мисъл - бил съм в досег с най-големите корифеи в науките в България, попил съм от тях знания и най-важното, видял съм до какво води усърдието в изучаването на науките...

Вече помолих да ми покажете гредата в моето око, но защо не искате да видите градата във Вашето око... Как да не съм прекарал с теб нито секунда - нали от 3-4 години съм с "богоизбраните", а ти си една от тях??? Какъв престъпник съм аз?! А, да, не искам да Ви се кланям, а искам да съм свободен играч в "My Lands"... Затова сега сте решили да правите "голф-игрища" в нашите кланови замъци, това научихме вчера от Стрепсилс... Щели сте да съборите всички сгради и малките играчи от всички кланове да можели да си направят куестовете с превземане и обиране на кланови замъци... Затова сега Стрепсилс любезно поканва всички малки играчи, включително от нашия клан /да напуснат нашия клан и да ни атакуват обратно клановите замъци/, да си изпълнят куестовете, когато те приключат с нас - с една дума този голям филантроп ще дирижира една симфония в скоро време от играчи 1* да си изпълнят куестовете за превземане на чужд кланов замък, които още дори не са излезли като опция в задачите им... Играта ще полудее направо - как човек, който има само носачи, превзема цял кланов замък на клан в първата 50-ца... Ами, благодарение на добрината на Стрепсилс и компания - те ще ги дрогират с какви ли не чудесии как бързо и лесно да вземат всички награди от куестовете чрез уговорки, манипулации и спекулации естествено... Стотици ще намажат от поредната далавера, която Стрепсилс е замислил...

Не вярвам да си чела нещо от мен, иначе щеше да познаеш стила ми, AksasS. Не ти трябва да знаеш какво съм написал, ще те заболи главата от квадральоните сълзи от рев и плач за Майка България, които съм пролял за всички нас, живите и мъртвите...

=======================

Тук приключва дискусията във БГ-Форума на "My Lands". Какво е останало след здравото кастрене на "мениджъра по техническа поддръжка" може да видите тук:

http://mlgame.bg/forum/viewtopic.php?f=12&t=2421&sid=7dcd3059b49809524fa3efcdad8c0fe1

Всички желаещи могат да оставят коментар тук, на страницата*, или на пощата ми [wac345@abv.bg], на който ще отговоря, когато и както намеря за добре. Цинизми и обиди не се толерират - самоцензурирайте се или аз ще го направя! Пишете грамотно, куртурно и най-вече когато имате какво да кажете като СВОБОДНИ ХОРА, а не само да повтаряте като папагали "опорните точки" на Хаос-обществото!!! Естестевено и Хаос-мастърите са добре дошли, ако се подчиняват на установения тук ред, в който Аз съм Богоизбраният, а те простосмъртните... :)

*
Открий корупцията в "My Lands"
http://www.wac345.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар